Τετάρτη 11 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Σήμερα στον τηλεοπτικό «902»

Παρακολουθήστε, σήμερα, από την τηλεόραση του «902»:

  • Στις 17.00 στα πλαίσια της εκπομπής «Ματιά ρεπόρτερ» συνδικαλιστές, εργαζόμενοι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, μιλούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στη ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία και που είναι αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής (ανεργία, ελλιπή μέτρα προστασίας...). Επιμέλεια - παρουσίαση: Ειρήνη Μπλαντίδη
  • Στις 18.00 στην εκπομπή «ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ», ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου συνομιλεί με τους καλεσμένους του για τις πολιτικές εξελίξεις, την Παιδεία και οι θέσεις των κομμάτων.
  • Στις 20.00 στην εκπομπή «ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» η δημοσιογράφος Αννα Μπαλλή συνομιλεί με τους καλεσμένους της, για τις εξελίξεις στον τομέα της άμυνας και οι θέσεις των κομμάτων.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ» ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου συζητάει με τη Διαμάντω Μανωλάκου για τη διεύρυνση της ΕΕ και τη θέση του ΚΚΕ.

Στις 23.10 ένα αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Καββαδία, με αφορμή τη συμπλήρωση 29 χρόνων από τον θάνατό του. Επιμέλεια - παρουσίαση: Γιώργος Μηλιώνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ