Τετάρτη 11 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Με αισιοδοξία στην εκλογική μάχη!

Εκδήλωση εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου του ΚΚΕ στην Καρδίτσα, χτες το απόγευμα

Πολλά μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έδωσαν το «παρών» τους στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κόμματος στην Καρδίτσας, (Βάλβη 12), διαμηνύοντας την αποφασιστικότητά τους να δώσουν δυναμικά και ακατάπαυστα τη μάχη των εκλογών για την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ και την εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στο νομό.

Την εκδήλωση εγκαινίων άνοιξε η Ντίνα Μπαντή, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Καρδίτσας του ΚΚΕ, η οποία κάλεσε τον Καρδιτσιώτικο λαό να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του αγώνα και της προοπτικής του ΚΚΕ, που αποτελείται από προσωπικότητες γνωστές για της δράση τους στο μαζικό λαϊκό κίνημα. Αναφερόμενη στην προεκλογική δουλιά των κομμουνιστών τόνισε: «Αποφασίσαμε τις επόμενες μέρες να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τη μαχητική μας παρουσία σε κάθε στέκι, σε κάθε δρόμο, σε κάθε γραφείο, σε κάθε σπίτι. Με το "Ριζοσπάστη", το εκλογικό μας υλικό και κυρίως με το κόκκινο ψηφοδέλτιο φιλοδοξούμε να κουβεντιάσουμε με όλους και για όλα τα ζητήματα».

Κάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ στις ερχόμενες εκλογές απηύθυνε στην ομιλία του και ο Αστ. Χαλάτσης, μέλος της Εκλογικής Επιτροπής Καρδίτσας του Κόμματος, ο οποίος τόνισε: «Ο νομός Καρδίτσας έχει πολλούς λόγους να στείλει κομμουνιστή βουλευτή στη Βουλή. Η εμπειρία του παρελθόντος επιβεβαιώνει αυτή μας την άποψη. Απευθυνόμαστε σε κάθε αριστερό, που στο παρελθόν βρεθήκαμε μαζί στους δρόμους του αγώνα και στη συνέχεια έκανε διαφορετικές επιλογές. Απευθυνόμαστε σε κάθε Καρδιτσιώτη και σε κάθε Καρδιτσιώτισσα, ανεξάρτητα από τις ενστάσεις και παρατηρήσεις που μπορεί να έχει για πλευρές της της πολιτικής του Κόμματος. Καλούμε όλους και όλες σε κοινή συστράτευση για την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ».

Και κατέληξε: «Ξέρουμε, πολύ καλά, πως η προσπάθειά μας διεξάγεται σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, σε ένα κλίμα που όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα φέρει πιο διακριτά τα στοιχεία της έντασης, της αποσιώπησης, της πόλωσης, της συκοφάντησης, των αποκλεισμών. Ηδη ανοίξαμε μέτωπο μ' αυτές και άλλες πολλές δυσκολίες. Αποφασίζουμε να δώσουμε τη μάχη της κάλπης με αισιοδοξία και αυταπάρνηση μέχρι το βράδυ της Κυριακής 7 Μάρτη, χωρίς καμιά αναβολή, χωρίς καμιά επανάπαυση, χωρίς κανένα εφησυχασμό».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στη μάχη μέχρι την κάλπη (2006-10-21 00:00:00.0)
Υπουλη «υποστήριξη» (2006-08-30 00:00:00.0)
Μηνύματα αισιοδοξίας (2002-09-24 00:00:00.0)
"Μια κι έξω" (1998-09-25 00:00:00.0)
Στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο (1998-09-18 00:00:00.0)
ΟΧΙ στο δικομματισμό, ΝΑΙ στο ΚΚΕ (1996-09-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ