Τρίτη 2 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ - ΟΥΤΕ ΝΔ
ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ στην τελική ευθεία

Με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι, χιλιάδες μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, χιλιάδες προοδευτικοί και αριστεροί αγωνιστές οργώνουν όλη τη χώρα

Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ: Οι εξαγγελίες των τελευταίων μερών για τους αγρότες γίνονται για να υφαρπάξουν την ψήφο των λαϊκών στρωμάτων και να συνεχίσουν πιο σκληρή αντιλαϊκή, βάρβαρη, απάνθρωπη πολιτική σε βάρος τους. Κι αυτές οι εξαγγελίες γίνονται λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό των αγροτών από τα ΜΑΤ. Μην τους πιστεύετε!

Αλέκα Παπαρήγα την Κυριακή από την Πάτρα: «Ο Γ. Παπανδρέου τώρα τις τελευταίες μέρες ξέχασε τα ανανεωτικά του κηρύγματα και κατέφυγε στο γνωστό, παλιό επιχείρημα, "ψηφίστε με για να μη γυρίσει η Δεξιά". Η δεξιά πολιτική δε θα γυρίσει, γιατί 8 χρόνια τώρα κυβερνά μέσω του ΠΑΣΟΚ. Γιατί το ΠΑΣΟΚ αναδείχτηκε στυλοβάτης της δεξιάς πολιτικής».

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ χτες βράδυ από τη Θεσσαλονίκη: «Σήμερα κριτήριο πολιτικής συνέπειας στον αγώνα για την υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων, είναι η στάση απέναντι στην ΕΕ. Οι εργαζόμενοι, ειδικότερα οι μισθωτοί, οι ανήσυχοι νέοι και νέες, οι άνθρωποι με αριστερή συνείδηση, θα ήταν λάθος να αφήνουν στην άκρη το κριτήριο, ποια είναι η στάση κάθε κόμματος απέναντι σ' αυτή την επιθετική κεφαλαιοκρατική "νέα εποχή" της δυναστείας της ιμπεριαλιστικής Ευρωπαϊκής Ενωσης».


ΣΕΛ.  6  -  7,    9,    11  -  13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ