Τρίτη 2 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΙΛΚΙΣ
Με τα κόκκινα ψηφοδέλτια στο χέρι

Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης

Motion Team

Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης
«Ν' αφήσουμε στην άκρη το "ρεαλισμό" της υποταγής. Γιατί δεν είναι ρεαλισμός το σκύψιμο του κεφαλιού. Δεν μπορεί να περιμένουμε ευαισθησία από τα αστικά κόμματα και τις κυβερνήσεις τους. Δεν είναι ρεαλισμός να δηλώνεις αδύναμος μπροστά στις επιλογές της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, να δέχεσαι τον πόλεμο, τον ευρωστρατό, τους τρομονόμους. Ρεαλισμός και ρεαλιστικό είναι να πιστέψει ο λαός στη δύναμή του. Ρεαλιστική είναι η πρόταση του ΚΚΕ, που εκφράζει τα λαϊκά συμφέροντα, τα συμφέροντα των πολλών, σέβεται τις διαφορές, στηρίζεται σ' όλους εκείνους που αντιστέκονται, που θέλουν αλλαγή πολιτικής και όχι αλλαγή φρουράς», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Κιλκίς.

Και κάλεσε τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος, όλους όσοι συσπειρώνονται γύρω από την πολιτική του πρόταση, να εντείνουν τις προσπάθειες τις ελάχιστες ημέρες που απομένουν ώστε να ενισχυθούν τα εκλογικά ποσοστά του ΚΚΕ στο νομό και να γίνει πράξη η εκλογή βουλευτή του ΚΚΕ και στο Κιλκίς.

«Εμπρός, λοιπόν, σύντροφοι, καμία επανάπαυση. Το κόκκινα ψηφοδέλτια να πλημμυρίσουν το νομό. Μέχρι την ημέρα των εκλογών πρέπει να κόψουμε ώρες από τον ύπνο μας. Πρέπει να πετύχουμε το στόχο μας. Τότε και μόνο τότε θα τους κάνουμε να χάσουν τον ύπνο τους για την επόμενη τετραετία», κατέληξε ο Θ. Κωνσταντινίδης.

Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Λάζαρος Ανδρεανίδης, Γιάννης Μακρίδης, Ακίνδυνος (Ακης) Οργαντζής και Κώστας Χαλίτσιος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ