Τρίτη 2 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Δ. ΤΣΟΒΟΛΑΣ
Θα είμαστε στη βουλή

Την πεποίθησή του ότι το ΔΗΚΚΙ «στις 8 Μάρτη θα είναι και πάλι δυνατό στη Βουλή», εξέφρασε χτες το βράδυ ο πρόεδρός του Δ. Τσοβόλας κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας στο Αιγάλεω.

Ο Δ. Τσοβόλας, κάνοντας επίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, κάλεσε τους πολίτες να μην ξεχάσουν «ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τους οδήγησαν με τη νεοφιλελεύθερη αντιλαϊκή πολιτική τους, στη μεγάλη ανεργία. Στη μεγάλη ακρίβεια και ανασφάλεια».

Ο ίδιος, σημείωσε ότι τα αυτά τα δυο κόμματα «οδήγησαν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους σε απόγνωση, με τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας». Ο Δ. Τσοβόλας, παράλληλα ανέφερε ότι αφού «οδήγησαν εκεί τους μη προνομιούχους Ελληνες η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με πρόσχημα τον εκσυγχρονισμό, τώρα θέλουν να τους κάνουν να ξεχάσουν αυτά που τους έκαναν επί 14 χρόνια».

Ο Δ. Τσοβόλας, παρουσιάζοντας συγχρόνως το όραμα του κόμματός του, ανέφερε: «Οραμά μας είναι μια κοινωνία αλληλεγγύης και ελευθερίας. Μια κοινωνία που να σέβεται ο ένας τον άλλο. Μια κοινωνία κοινωνικά δίκαιη, που να δίνει προοπτική και να εξασφαλίζει τη συμμετοχή και την ενεργοποίηση όλων των νέων και των πολιτών, στην αναγεννητική πορεία της χώρας, μέσα από θεσμούς λαϊκής συμμετοχής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ