Παρασκευή 14 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Συνέχεια στο ξεπούλημα

Την ίδια πολιτική ξεπουλήματος με τους προκατόχους τους θα συνεχίσουν στο υπουργείο Μεταφορών - Επικοινωνιών ο νέος υπουργός Χρ. Βερελής και ο νέος υφυπουργός Αλ. Βούλγαρης, όπως ξεκαθάρισαν χτες οι ίδιοι, με τις σύντομες ομιλίες τους κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου.

«Η κυβέρνηση είναι ίδια και μεις θα κάνουμε δουλιά συνέχειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρ. Βερελής, για να υπερθεματίσει ο Αλ. Βούλγαρης, με την αποστροφή «εμείς θα συνεχίσουμε το τόσο πετυχημένο έργο που έχει συντελεστεί μέχρι σήμερα στο υπουργείο».

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος υπουργός Μεταφορών - Επικοινωνιών Τ. Μαντέλης, θέλοντας να δείξει ότι ο ίδιος έκανε «σημαντικό έργο», είπε ότι πριν από 2,5 χρόνια παρέλαβε ένα υπουργείο «ασχημάτιστο, αποπροσανατόλιστο και ατάκτως ερριμμένο», για να προσθέσει ότι τώρα που φεύγει παραδίδει ένα «συγκροτημένο υπουργείο, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και δράσεις σαφώς πολιτικές». Μάλιστα, ο Τ. Μαντέλης, υπερηφανεύτηκε ότι «νοικοκύρεψε» τα οικονομικά των ΔΕΚΟ που εποπτεύει και υποστήριξε ότι χάρη στη δική του πολιτική, το υπουργείο Μεταφορών - Επικοινωνιών, από υπουργείο που ταλαιπωρούσε τον πολίτη έγινε πλέον υπουργείο που προσπαθεί, τουλάχιστον, να τον εξυπηρετεί. Στις εκκρεμότητες που αφήνει να διεκπεραιώσει η νέα ηγεσία του υπουργείου, συμπεριλαμβάνονται η εκχώρηση μετοχών της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» στην «Μπρίτις Αϊργουέις», το νομοσχέδιο για τη διάλυση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και την εκχώρηση κερδοφόρων τομέων της στους ιδιώτες, καθώς και το οριστικό ξεπούλημα του ΟΤΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ