Παρασκευή 14 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
Αντιαγροτική συνέχεια

Με τον ίδιο υπουργό Γεωργίας και δύο νέους υφυπουργούς θα συνεχιστεί η υλοποίηση των αντιαγροτικών επιταγών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.

Χτες στην τελετή παράδοσης - παραλαβής των υφυπουργών, ο Γ. Ανωμερίτης επανέλαβε πανηγυρικά πως το όραμα της κυβέρνησης είναι η ανασυγκρότηση της υπαίθρου στο πλαίσιο της «Ατζέντας 2000». Μόνο, όμως, που πίσω από το απατηλό αυτό όραμα κρύβεται ο εφιάλτης που θα αντικρίσει ο αγροτικός κόσμος μέσα στα επόμενα χρόνια, δεδομένου ότι οι εντολές της «Ατζέντας 2000» αποτελούν εγγύηση φτώχειας και ξεκληρίσματος για τους μικρομεσαίους αγρότες. Παράλληλα ο υπουργός Γεωργίας, δίνοντας ξανά το στίγμα της εφαρμογής μιας πολιτικής σε όφελος των εμποροβιομηχάνων και άλλων μεγαλοεπιχειρηματιών, δήλωσε πως στις άμεσες προτεραιότητές του είναι η σύσταση της εταιρίας «Αγροεξαγωγών» και της εταιρίας «Αγροτοτουρισμού».

Κατά τ' άλλα στη διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής, ο Γ. Ανωμερίτης και οι αποχωρούντες υφυπουργοί Ντίνος Βρεττός και Παρασκευάς Φουντάς αντάλλαξαν αναμεταξύ τους τις συνήθεις φιλοφρονήσεις και μοίρασαν τις καθιερωμένες ευχές στους νέους υφυπουργούς Βαγγέλη Αργύρη και Φώτη Χατζημιχάλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ