Τρίτη 25 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η ... αντίφαση

Φοβερή και τρομερή αντίφαση θεωρεί ο Γ. Βότσης, σε χτεσινό άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», το γεγονός πως το ΚΚΕ είναι ριζικά αντίθετο στην ΕΕ και υπέρ της αποδέσμευσης της χώρας απ' αυτήν, αλλά, την ίδια στιγμή, παίρνει μέρος στις ευρωεκλογές και εκπροσωπείται στο Ευρωκοινοβούλιο.

Για να τον βοηθήσουμε, λοιπόν, σημειώνουμε ότι το ΚΚΕ χαρακτηρίζεται και από άλλες ανάλογες, ...φοβερές και τρομερές αντιφάσεις. Για παράδειγμα, είναι ριζικά και κατηγορηματικά αντίθετο στο καπιταλιστικό κοινωνικό σύστημα και παλεύει για την ανατροπή του, αλλά συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές και παίρνει μέρος στη Βουλή. Οπως, επίσης, συμμετέχει σε διάφορους θεσμούς και όργανα του σημερινού συστήματος και του κράτους (επιτροπές, Τοπική Αυτοδιοίκηση, κλπ.)

Να μας επιτρέψει, επίσης, να παρατηρήσουμε ότι αυτή η ...φοβερή και ...τρομερή αντίφαση του ΚΚΕ, κάθε άλλο παρά αποτελεί μειονέκτημά του. Απόδειξη, το γεγονός πως υπερασπίζεται αποτελεσματικά τα συμφέροντα του λαού μας, τόσο στη Βουλή, όσο και στην Ευρωβουλή - όπως και έξω απ' αυτές - σε αντίθεση με κάποιους άλλους, που δε χαρακτηρίζονται από την ...αντίφαση αυτή και πορεύονται στη λογική του ευρωμονόδρομου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ