Τρίτη 25 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΚΕ
Κεντρικές συγκεντρώσεις και περιοδείες

Τις προσεχείς μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συγκεντρώσεις και περιοδείες από την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και από υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κόμματος.

Σήμερα, Τρίτη

- Στις 7 μ.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε εκδήλωση-συζήτηση για τις ευρωεκλογές, που διοργανώνει η Αχτίδα Μεταφορών του Κόμματος, στο εκλογικό κέντρο Αθήνας του ΚΚΕ. Από την Επιτροπή Υποστήριξης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές θα χαιρετίσουν ο Θεοχάρης Παπαμάργαρης, οικονομολόγος, πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, και ο Γιάννης Καραδάκης, αντιπρόεδρος της Ενωσης Ιπτάμενων Συνοδών-Φροντιστών.

- Περιοδεία στο Δήμο Νηλέως της Βορειοκεντρικής Εύβοιας θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Μαρίνος. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Αγία Αννα.

- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Ιλίου θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας. Θα χαιρετίσει ο Βασίλης Πετρόπουλος. Το πρωί στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

- Στις 7.30 μ.μ. στο κοινοτικό κατάστημα Μαγούλας θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης. Το μεσημέρι στις 12.30 θα περιοδεύσει στη «ΜΕΒΓΑΛ».

Αύριο, Τετάρτη

- Στις 11 π.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στο εκλογικό κέντρο (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους) σε συγκέντρωση-συζήτηση συνταξιούχων, που διοργανώνει η Επιτροπή Υποστήριξης του ΚΚΕ στο χώρο των συνταξιούχων. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Σκιαδιώτης. Από την Επιτροπή Υποστήριξης του ΚΚΕ των συνταξιούχων θα χαιρετίσουν ο Διαμαντής Μαυροδόγλου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, και ο Βασίλης Γεωργαντάς, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και μέλος του ΔΣ του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών (ΕΤΕΑΜ).

- Στις 8 μ.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Κυψέλης. Από την Επιτροπή Υποστήριξης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές θα χαιρετίσουν ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπστημίου Αθήνας, και ο Δημήτρης Τριανταφύλλου, τραπεζοϋπάλληλος.

- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Αγίας Παρασκευής θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης. Θα χαιρετίσει ο Θ. Παπαμάργαρης.

- Στις 8 μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο Μεταμόρφωσης θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ. Θα χαιρετίσει η Καλλιόπη Μπουντούρογλου.

- Στις 8 μ.μ. στη Βίλα Δρακόπουλου στα Πατήσια θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιαντζής.

- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ταπητουργείου Βύρωνα θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης. Θα χαιρετίσει ο Τηλέμαχος Λουγγής. Στις 2 μ.μ. ο Θανάσης Παφίλης θα περιοδεύσει στη Νομική.

- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Πατριάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου.

- Στις 8 μ.μ. στο νέο τέρμα Μπραχαμίου θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας. Θα χαιρετίσουν οι Γ. Τριμπέρης και Χ. Κατσώτης. Στις 11.30 π.μ. θα περιοδεύσει στη φαρμακοβιομηχανία «ΒΙΑΝΕΞ».

- Στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Ζεφυρίου θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης.

- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Χαλάστρα θα μιλήσει ο Κώστας Δρούτσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Την Πέμπτη, 27/5

- Στις 8 μ.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Περιστέρι (Πλατεία Δημαρχείου). Από την Επιτροπή Υποστήριξης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές θα χαιρετίσουν ο Κώστας Καζάκος, ηθοποιός, και ο Χρήστος Μαργανέλης, ελεύθερος επαγγελματίας.

- Στις 9.30 π.μ. στα καρνάγια Περάματος θα περιοδεύσει ο Γιώργος Μαρίνος. Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

- Στις 7.30 μ.μ. σε συνάντηση πρώην μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας, θα μιλήσει ο Δημήτρης Ζάχαρης.

- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής.

- Στις 8 μ.μ. στη Νέα Ιωνία (Μ. Ασίας και Πατριάρχου) θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης. Θα χαιρετίσει ο Θ. Στοφορόπουλος.

- Στις 8 μ.μ. στη Λ. Πετρουπόλεως και 25ης Μαρτίου στην Πετρούπολη θα μιλήσει ο Γ. Τούσσας και θα χαιρετίσει ο Γ. Γιώγος.

- Στις 8 μ.μ. στον Αλιμο (παλαιό τέρμα, Ανω Καλαμάκι) θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου και θα χαιρετίσει ο Δ. Φουντάς.

- Σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Θήβας, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ