Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΞΕΣΑΛΩΜΕΝΟΙ

Ο ...ΦΟΥΚΑΡΑΣ: «Είναι ένας από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της Ευρώπης στο χώρο των πολυτελών αυτοκινήτων και φυσικά του αξίζει το ανάλογο σε αξία αυτοκίνητο. Η εφοδιασμένη με τα τελειότερα αντικλεπτικά συστήματα και θωρακισμένη Μερτσέντες του προέδρου της Ντέμλερ-Κράισλερ έκανε φτερά μπροστά από τα μάτια του. Και ο Γιούργκεν Σρεμπ ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς κατάφεραν οι κλέφτες να αρπάξουν την αξίας 750.000 ευρώ λιμουζίνα του. Οι κλέφτες εξουδετέρωσαν τα συστήματα ασφαλείας, μπλοκάρισαν και το σύστημα εντοπισμού μέσω δορυφόρου» (το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).

ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ: «Ο πρόεδρος του ΣΕΒ: "Ο πλουτισμός δεν πρέπει να μας σοκάρει. Απ' αυτούς που έχουν λεφτά έρχονται οι επενδύσεις και η ανάπτυξη. Αμα σου περισσεύουν, τότε σκέφτεσαι τι να τα κάνεις και πώς να τα αξιοποιήσεις...". Και η καθηγήτρια Α. Λυμπεράκη τον συμπλήρωσε: "Μας σοκάρει ο πλούτος του διπλανού μας. Οχι ο δικός μας..."» (τα αποσπάσματα στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ: «Το βιβλίο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μ. Ανδρουλάκη αναφέρεται στα βάρη που κληροδοτούν οι σημερινές γενιές των πενήντα και άνω στις νεότερες με αναφορές στο ασφαλιστικό και στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας. "Είμαστε ενδεχομένως η μόνη κοινωνία που αρνείται να δει την πραγματικότητα. Ισως διότι πονηρά σκεπτόμενοι πιστεύουμε ότι αν τα χρεώσουμε στην επόμενη γενιά δεν θα τα λουστούμε εμείς οι ίδιοι" είπε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η Αννα Διαμαντοπούλου είπε ότι "το κόμμα και ο πολιτικός που θα πει την αλήθεια γι' αυτό που συμβαίνει ίσως χρειαστεί να χάσει τις εκλογές, αλλά - πρόσθεσε - αυτό είναι το χρέος του μεγάλου πολιτικού". Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είπε "τα χρέη μας τα καλύπτουμε και τα φορτώνουμε στους προϋπολογισμούς του μέλλοντος"» (από το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ