Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Εκδήλωση για «Ευρωσύνταγμα» - δικαιώματα

Εκδήλωση με θέμα «Τα δημοκρατικά δικαιώματα σε κίνδυνο - "Ευρωσύνταγμα" - Συμπεράσματα από τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών», διοργανώνει η τοπική επιτροπή του 5ου - 6ου δημοτικού διαμερίσματος της Αθήνας της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις λαϊκές ελευθερίες και την αλληλεγγύη».

Η ανοιχτή συζήτηση γίνεται την Κυριακή, 28 Νοέμβρη, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του κινηματογράφου «ΦΙΛΙΠ» (Θάσου 11, πλατεία Αμερικής). Τις θέσεις της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης» θα παρουσιάσουν ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης και ο πρώην ευρωβουλευτής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Στρατής Κόρακας.

Η «Δημοκρατική Συσπείρωση» ως στόχο της θέτει να συμβάλλει στην καλύτερη ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής και στην ανάπτυξη αγώνων για την αποτροπή εφαρμογής αυτής της πολιτικής. Αλλωστε όπως τονίζεται στην πρόσκλησή της, «μετά την πρόσφατη έγκριση του Ευρωσυντάγματος από τους επικεφαλής της ΕΕ στη Ρώμη, αλλά και τις αποφάσεις που λήφθηκαν στις 5 Νοεμβρίου στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών (Πρόγραμμα της Χάγης), αυξάνονται σημαντικά οι κίνδυνοι για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ