Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
Δραστηριότητες των Επιτροπών Ειρήνης

Οι Επιτροπές Ειρήνης της Παναθηναϊκής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη αναπτύσσουν σειρά σημαντικών εκδηλώσεων, που αποκαλύπτουν το χαρακτήρα των εξελίξεων σε NATO, Ευρωπαϊκή Ενωση και δίνουν το πραγματικό μέτρο αυτών των σχεδιασμών, που οι πρωτεργάτες συσκοτίζουν πίσω από κηρύγματα για «ειρήνευση», «ελευθερία» και «δημοκρατία». Οι εκδηλώσεις αυτές είναι κατά σειρά οι εξής:

- Η Επιτροπή Ειρήνης ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση, στις 29 Νοέμβρη, μέρα Δευτέρα, και ώρα 7 μ.μ., στο θέατρο του Δημαρχείου - οδός Αγ. Δημητρίου 55. Θέμα της εκδήλωσης: Ενημέρωση για το «ευρωσύνταγμα» και τους κινδύνους για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες. Ομιλητής, ο Αγάπιος Παπανεοφύτου, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη».

- Η Επιτροπή Ειρήνης ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση, στις 29 Νοέμβρη, μέρα Δευτέρα και ώρα 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγ. Παρασκευής - οδός Μεσογείων 463. Θέμα της εκδήλωσης: «Κάμερες - Τρομονόμοι - "ευρωσύνταγμα"». Ομιλητές, οι Δημήτρης Καλτσώνης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ και της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη» και Ηλίας Νικολόπουλος, μέλος της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη».

- Η Επιτροπή Ειρήνης ΔΑΦΝΗΣ πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση, την 1η Δεκέμβρη, μέρα Τετάρτη, και ώρα 6.30 μ.μ. στα γραφεία της - οδός Δήλου 2. Θέμα της εκδήλωσης: «Ο ξένος παράγοντας στα Βαλκάνια - Αιγαίο - Κύπρο». Ομιλητής, ο A. Κακκαράς, αρχιπλοίαρχος εν αποστρατεία, μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα - ΚΕΘΑ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, σε συνεργασία με την παλαιστινιακή παροικία Ελλάδος, πραγματοποιεί εκδήλωση αφιερωμένη στον παλαιστινιακό λαό και τους αγώνες του για «Πατρίδα και Ελευθερία». Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Ι. Σάμπρι, επιτετραμμένος της παλαιστινιακής Πρεσβείας και Δημήτρης Καλτσώνης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ. Στην εκδήλωση, που θα γίνει τη Δευτέρα 29 Νοέμβρη και ώρα 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», συμπεριλαμβάνονται: Εκθεση φωτογραφικού υλικού, προβολή ντοκιμαντέρ από τη 2η «Ιντιφάντα» και προβολή διαφανειών (σλάιτς) για το «Τείχος» που κτίζει το Ισραήλ για να κλείσει το λαό της Παλαιστίνης σε μια τεράστια φυλακή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ