Τρίτη 14 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Υπάρχουν ευθύνες

Ανακοίνωση της ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή της, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας και τη συμπαράστασή της σε όλους τους πληγέντες από την πλημμύρα.

"Καταγγέλλουμε, συνεχίζει, την κυβέρνηση, που διά στόματος των κ. Λαλιώτη και Κοτσώνη υπέδειξαν σαν μόνο υπεύθυνο της καταστροφής τη μεγάλη βροχόπτωση, με μόνο στόχο να κρύψουν τις μεγάλες ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που, για 23 χρόνια, δεν έχουν πάρει εκείνα τα μέτρα, που θα προστάτευαν τη ζωή και την περιουσία των κατοίκων της Κορινθίας.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι τα μέτρα που εξήγγειλαν οι κ. Λαλιώτης και Κοτσώνης αποτελούν πράξη ελεημοσύνης και σε καμιά περίπτωση δε βοηθούν στη στήριξη των εργαζομένων της πόλης.

Το ΚΚΕ καλεί το λαό να διεκδικήσει τη λήψη ουσιαστικών άμεσων μέτρων ανακούφισης των πληγέντων. Σαν πρώτο μέτρο απαιτούμε να δοθεί βοήθημα 500 χιλιάδων δραχμών σε όλους τους πληγέντες.

Απαιτούμε μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που σχετίζονται με τους μικροεπαγγελματίες, εμπόρους και αγρότες, καθώς και τη χρηματοδότηση έργων για μια ουσιαστική αντιπλημμυρική προστασία, ώστε να αποφευχτούν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ