Τρίτη 14 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τεράστιες ευθύνες για την έλλειψη έργων υποδομής

Η έλλειψη έργων υποδομής, η πλήρης αδιαφορία και η κώφευση των υπευθύνων απέναντι στις επανειλημμένες και από χρόνια διατυπωμένες εκκλήσεις των μαζικών φορέων και του λαού ευθύνονται για την τραγική κατάσταση που δημιουργήθηκε στη Φθιώτιδα από τις προχτεσινές βροχοπτώσεις.

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ, η οποία υπογραμμίζει πως οι επαναλαμβανόμενες καταστροφές από φυσικά φαινόμενα στο νομό, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, έχουν σχέση με την έλλειψη έργων υποδομής καθώς και με τη γενικότερη πολιτική αδιαφορία στα λαϊκά προβλήματα. Η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ εκφράζει τη συμπαράστασή της στους πλημμυροπαθείς, καλεί την κυβέρνηση, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και κάθε αρμόδιο να πάρει άμεσα μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων, να φροντίσει για την αποκατάσταση της επικοινωνίας όλων των χωριών του νομού και να προχωρήσει η καταγραφή των ζημιών για την πλήρη αποζημίωση των πληγέντων.

Επίσης, καλεί το λαό να βγάλει συμπεράσματα από την εγκληματική αδιαφορία χρόνων και να κινητοποιηθεί, να αγωνιστεί και να απαιτήσει να ξεκινήσουν άμεσα έργα υποδομής, ώστε να αποφευχθούν χειρότερες συνέπειες στο μέλλον. Οσο γι' αυτούς που επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν το λαό φέρνοντας σε αντιπαράθεση το νομό μας με άλλους νομούς στο επίπεδο της καταστροφής, σε αυτές τις στιγμές η "σιωπή είναι χρυσός"", καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ