Τρίτη 14 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΟΤΑ
Ανέστειλαν την απεργία

Λέων Αυδής: "Πολύ κακή υπηρεσία στους δημότες της Αθήνας η προσπάθεια να αξιοποιηθεί η κακοκαιρία ως μέσο πίεσης κατά των απεργών"

Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι τις 20 Φλεβάρη αποφάσισε χτες η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΠ - ΟΤΑ) σε χτεσινή έκτακτη συνεδρίασή της. Οι εργαζόμενοι οδηγήθηκαν στην απόφαση αυτή λόγω της τελευταίας κακοκαιρίας, που είχε σαν αποτέλεσμα πολλά από τα συσσωρευμένα σκουπίδια να φράξουν τα φρεάτια των αποχετευτικών αγωγών. Ακόμα, λόγω των διαβεβαιώσεων - για άλλη μία φορά - του υπουργού Εσωτερικών Αλέκου Παπαδόπουλου,ότι θα δοθεί λύση στα αιτήματά τους. Τέλος, μετά και τις διαβεβαιώσεις του προέδρου της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας, Δ. Αβραμόπουλου,που συναντήθηκε σήμερα το πρωί μαζί τους και δήλωσε τη συμπαράστασή του για την επίλυση των αιτημάτων τους.

Την ίδια στιγμή όμως ως δήμαρχος της Αθήνας ο Δ. Αβραμόπουλος,έκανε επίθεση στους εργαζόμενους του δήμου δηλώνοντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "9,84" ότι "με τον τρόπο που λειτουργεί ο τομέας καθαριότητας, κάθε άλλο βοηθάει όλους εμάς που έχουμε θέσει σαν σκοπό μας να κρατήσουμε την πόλη καθαρή"!

Την Κυριακή το βράδυ ο επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" και δημοτικός σύμβουλος Λέων Αυδής συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των έκτακτων εργαζόμενων του Δήμου Αθήνας. Μετά τη συνάντηση ο Λ. Αυδής δήλωσε ότι "θα είναι πολύ κακή υπηρεσία στους δημότες της Αθήνας η προσπάθεια να αξιοποιηθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε με την κακοκαιρία ως μέσο πίεσης κατά των απεργών. Αυτό θα σήμαινε ότι στο καθεστώς της εργασιακής ομηρίας των εκτάκτων προστίθεται το καθεστώς ομηρίας των δημοτών".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ