Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΕΒΕ
Προσβλέπουν στους κομμουνιστές

Ψήφο στο ΚΚΕ ρίχνουν σύσσωμοι οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ

Αποφασισμένοι να ψηφίσουν το κόμμα των λαϊκών αγώνων δηλώνουν και οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη. Σε χτεσινή μαχητική συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, οι συνταξιούχοι του ΤΕΒΕ με τη μαζική τους συμμετοχή έδειξαν πως οι αγώνες των συνταξιούχων όλων των κλάδων ενάντια στις συντάξεις πείνας πρέπει να εκφραστούν και εκλογικά.

Ο κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων του ΤΕΒΕ Θεσσαλονίκης, Απόστολος Κυπραίος,υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α Περιφέρεια, δήλωσε υπερήφανος που του δίνεται η ευκαιρία να υποστηρίξει τα αιτήματα των συνταξιούχων και σαν υποψήφιος του "τιμημένου από τους αγώνες ΚΚΕ".

"Ανήκουμε σε μια τάξη που δεν είναι ούτε των εφοπλιστών, ούτε των βιομηχάνων ούτε και των μεγαλεμπόρων, τόνισε στην ομιλία του. Γι' αυτό η ψήφος μας θα πρέπει να είναι ταξική. Να ψηφίσουμε το μόνο κόμμα που πάντα ήταν στο πλευρό των μικρομεσαίων, των εργατών, των αγροτών και των ανέργων".

Ενθαρρυντικά ήταν επίσης τα μηνύματα από το χώρο του Θεαγένειου Νοσοκομείου, το οποίο επισκέφτηκε χτες ο Γιώργος Χατζηθεοχάρης,ενώ στη δημοτική επιχείρηση πληροφόρησης στο FM 100 και στην TV 100 περιόδευσε ο Αγάπιος Σαχίνης.Τα ΕΛΤΑ Σταυρούπολης επισκέφτηκε ο Θόδωρος Κυριακίδης.Ο διάλογος με τους εργαζόμενους ήταν άμεσος και εγκάρδιος και αφορούσε κύρια την υποβάθμιση των ελληνικών ταχυδρομείων, το ασφαλιστικό και την ωρομίσθια απασχόληση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ