Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αύριο η συγκέντρωση της Καρδίτσας

Αύριο βράδυ στην πόλη της Καρδίτσας, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος, θα χαιρετίσει ο Χ. Φλωράκης και θα μιλήσει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο Νομό, Βαγγέλης Μπούτας

Μήνυμα νίκης του ΚΚΕ και καταδίκης του δικομματισμού ετοιμάζεται να στείλει η Καρδίτσα. Αύριο, Κυριακή, στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της πόλης, γίνεται προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος, στην οποία θα χαιρετίσει ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ, Χαρίλαος Φλωράκης και θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νομό Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας.

Στην Καρδίτσα των αγώνων και των κινητοποιήσεων όλα δείχνουν ότι η αυριανή προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος θα είναι το πρόκριμα για την καταδίκη των φιλομααστριχτικών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΟΛ.ΑΝ., ΣΥΝ και ΔΗΚΚΙ) και το δυνάμωμα του ΚΚΕ, στις 22 του Σεπτέμβρη. Τα μηνύματα αυτά στέλνουν πρώτοι και καλύτεροι οι αγρότες, οι οποίοι στη διάρκεια των περιοδειών των υποψηφίων βουλευτών του Κόμματος στα χωριά, δηλώνουν μαζικά πως αυτή τη φορά θα ψηφίσουν ΚΚΕ. Το μόνο κόμμα που αγωνίζεται σταθερά στο πλευρό των αγροτών και ενάντια στις αντιαγροτικές αποφάσεις των Βρυξελλών, που πάνω από όλα για την Καρδίτσα σημαίνουν δραματική καταστροφή της βαμβακοκαλλιέργειας και συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος.

Οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες της Καρδίτσας έχουν πάρει στα "ζεστά" την υπόθεση της επιτυχίας της αυριανής συγκέντρωσης και παλεύουν να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ σε όλους τους κατοίκους του νομού, σε όλα τα χωριά και τις πόλεις. Οι υποψήφιοι βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ στην Καρδίτσα, στα πλαίσια τις προεκλογικής δουλιάς, όλες τις προηγούμενες μέρες απηύθυναν κάλεσμα στο λαό της περιοχής, να ενισχύσει το Κόμμα και να συμμετάσχει μαζικά στη συγκέντρωση. Χτες οι υποψήφιοι βουλευτές και όλες οι κομματικές δυνάμεις "όργωσαν" την Καρδίτσα και τα χωριά, ενώ, σήμερα προβλέπεται πανεξόρμηση από το πρωί ως το βράδυ και το ίδιο θα γίνει αύριο το πρωί. Στη μάχη αυτή "επιστρατεύτηκαν" αφίσες και πανό που κολλήθηκαν τόσο στην Καρδίτσα, όσο και στα χωριά του νομού.

Οι Κομματικές Οργανώσεις και οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ στην Καρδίτσα, δίνουν ιδιαίτερο βάρος στη μαζικότητα των τριών προσυγκεντρώσεων,που θα ξεκινήσουν από το 5ο σχολείο, το Παυσίλυπο και τη διασταύρωση Φαναρίου και Τρικάλων. Από εκεί οι συγκεντρωμένοι θα διασχίσουν το κέντρο της πόλης, για να καταλήξουν στην κεντρική πλατεία, χώρο της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το ΚΚΕ στο πλευρό των αγροτών και των δίκαιων αιτημάτων τους(2023-02-07 00:00:00.0)
Δραστηριότητες στελεχών και υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ(2015-09-15 00:00:00.0)
Να τιμωρηθούν οι υποστηριχτές της ΚΑΠ(2009-10-02 00:00:00.0)
Ο λαός της Καρδίτσας ψηφίζει ...κόκκινο(2000-03-30 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις στην περιφέρεια(2000-03-27 00:00:00.0)
Στον παλμό της συγκέντρωσης του ΚΚΕ(1996-09-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ