Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Να μην χαθεί ούτε μία ψήφος

"Οι αντιστασιακοί αποφάσισαν να δώσουν σκληρή μάχη ώστε ούτε μία ψήφος να μην χαθεί σε αυτές τις εκλογές που είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της χώρας", τονίστηκε μεταξύ άλλων σε συγκέντρωση των αντιστασιακών της Καρδίτσας. Στην ίδια συγκέντρωση αφού επισημάνθηκε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που αγωνίζεται πάντα με συνέπεια και σταθερότητα για την ειρήνη και την εθνική ανεξαρτησία, όλοι οι παραβρισκόμενοι αγωνιστές δεσμεύτηκαν να στρατευθούν στο πλευρό του ΚΚΕ.

"Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ είναι και ένα δυνατό χτύπημα στο δικομματισμό και στις κεντρο - αριστερές παραλλαγές. Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ ενισχύει τα συμφέροντά μας που κάθε τόσο κατάφωρα παραβιάζονται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις του δικομματισμού", υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση των αντιστασιακών της Λάρισας.

Το παράρτημα Καλλιθέας της ΠΕΑΕΑ καλεί όλους τους αγωνιστές η ψήφος τους να έχει το χρώμα του ΚΚΕ, ώστε να τιμωρηθούν όλοι όσοι χρησιμοποίησαν τους αγώνες και τα ιδανικά τους για να περάσουν την πολιτική της υποτέλειας και του ραγιαδισμού.

Κλιμάκιο εξάλλου του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ του Νομού Ρεθύμνου περιόδευσε τα χωριά του νομού και κάλεσε τους αγρότες να ψηφίσουν ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ