Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Κινητοποίηση για τη συγκέντρωση του Βόλου

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την προπαγάνδιση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης στο Βόλο την Κυριακή

Με το σύνθημα "εμπρός για κομμουνιστή βουλευτή στη Μαγνησία",τα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος εξορμούν στην πόλη και τα χωριά του νομού προπαγανδίζοντας τις θέσεις του ΚΚΕ και, παράλληλα, καλούν σε μαζική συμμετοχή στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα γίνει στην παραλία του Βόλου, την Κυριακή στις 9 το βράδυ, με ομιλητές τον ευρωβουλευτή και υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Θεωνά και τον Ν. Γκατζή επίσης υποψήφιο βουλευτή.

Αυτές τις μέρες κορυφώνεται στο Βόλο και σε όλη τη Μαγνησία η πολυήμερη προσπάθεια των κομματικών οργανώσεων για την προπαγάνδιση της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ, για τη διέξοδο από την πολύμορφη κρίση που μαστίζει το λαό του νομού, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους επαγγελματοβιοτέχνες και τους νέους. Ιδιαίτερο πλήγμα έχουν δεχτεί χιλιάδες εργαζόμενοι μια και η οικονομία του Νομού Μαγνησίας στηρίζεται περισσότερο στη βιομηχανική παραγωγή, αντί της αγροτικής που είναι το κύριο χαρακτηριστικό των άλλων νομών της Θεσσαλίας.

Πάνω σε αυτά τα υπαρκτά προβλήματα οι κομμουνιστές έχουν να αντιπαραθέσουν, όχι τις ανέξοδες υποσχέσεις των άλλων πολιτικών κομμάτων, αλλά συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις που μπορούν να δώσουν διέξοδο, βασισμένες στην αντίσταση στις πολιτικές λιτότητας, αποβιομηχάνισης και συρρίκνωσης της παραγωγικής βάσης της χώρας που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ενωση μέσω της Συνθήκης του Μάαστριχτ και της "Λευκής Βίβλου".

Γι' αυτό και οι κάτοικοι του Βόλου και των χωριών του νομού ανταποκρίνονται θερμά στο κάλεσμα του ΚΚΕ, όπως μας είπε και ο Ν. Γκατζής.Οι εξορμήσεις των Κομματικών Οργανώσεων γίνονται σε όλους τους τόπους δουλιάς, σε όλα τα εργοστάσια, σε υπηρεσίες και μαγαζιά, στις γειτονιές της πόλης του Βόλου, σε ό,τι έχει απομείνει από τη βιομηχανική περιοχή. Χτες, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ περιόδευσαν στα Δικαστήρια, στο Υγειονομικό Κέντρο, στο Λιμεναρχείο, το Τελωνείο και σε όλους τους χώρους του λιμανιού.

Την ημέρα της συγκέντρωσης θα πραγματοποιηθούν δυο προσυγκεντρώσεις, στηΝ. Ιωνία και στην πλατεία Ελευθερίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ