Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ
Προσοχή στην επερχόμενη κινδυνολογία

Μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του λαού η αντιπαράθεση του δικομματισμού, τόνισε ο Αντ. Ντρέκος

Τις ερχόμενες μέρες και έως τις εκλογές θα ενταθεί η κινδυνολογία, ενώ θα γίνουν ακόμα πιο εκβιαστικά τα ψευτοδιλήμματα των δύο τελευταίων δεκαετιών, με στόχο να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού τα δύο μεγάλα κόμματα. Την προειδοποίηση αυτή έκανε χτες ο Αντ. Ντρέκος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α Αθηνών, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση του Κόμματος στα Τουρκοβούνια.

"Ο ελληνικός λαός, ο Ελληνας ψηφοφόρος στις 22 Σεπτέμβρη πρέπει να ψηφίσει έχοντας στο νου του την επόμενη μέρα. Γιατί ένα είναι το σίγουρο. Χωρίς ισχυρό ΚΚΕ, χωρίς ισχυρή αντιπολίτευση, όποιο κι αν είναι το πρώτο κόμμα θα εφαρμόσει ακόμα πιο σκληρή αντιλαϊκή πολιτική", τόνισε ο Α. Ντρέκος. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στην προεκλογική εκστρατεία των δύο μεγάλων κομμάτων, τα οποία ξοδεύουν προκλητικά δισεκατομμύρια δραχμές, επιδίδονται σε ανέξοδες υποσχέσεις και ακατάσχετες παροχολογίες, προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις και συνέχισε: "Κανένας τους δεν ασχολείται με τα ουσιαστικά, με τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού. Κι ούτε πρόκειται να ασχοληθούν μετά τις εκλογές. Γι' αυτό προσέξτε. Μη στηρίξετε με την ψήφο σας τις κατευθύνσεις, τις αποφάσεις των Βρυξελλών", είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής. Επισήμανε ακόμα τη στάση των μικρών κομμάτων, τα οποία παρουσιάζονται προεκλογικά με άλλο προσωπείο, ενώ στην ουσία δε διαφέρουν σε τίποτα από τα κόμματα του δικομματισμού. "Στηρίξτε το ΚΚΕ. Στηρίξτε το μόνο κόμμα που στέκεται και που θα σταθεί στο πλευρό του λαού, στο πλευρό των αγώνων σας", κατέληξε ο Αντ. Ντρέκος.

Τη χτεσινή συγκέντρωση χαιρέτισε, επίσης, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α Αθηνών, Στ. Λάμπρου, ο οποίος επισήμανε πως αυτές οι εκλογές είναι μια ευκαιρία για θετικές ανακατατάξεις και διεργασίες προς όφελος του λαού."Δεν αρκεί, όμως, η καταδίκη του δικομματισμού. Χρειάζεται καταδίκη της υπάρχουσας πολιτικής. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν η ψήφος σας πάει στο ΚΚΕ", είπε χαρακτηριστικά ο Στ. Λάμπρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ