Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
Ηρθε η ώρα της αντεπίθεσης

Συγκέντρωση με τους υποψήφιους του ΚΚΕ Γ. Σκιαδιώτη και Χρ. Τριάντη

Δεν πρέπει δέκα μέρες πριν τις εκλογές να τους αφήσουμε να μας παραπλανήσουν με ψεύτικες υποσχέσεις και παροχές. Ηρθε η ώρα να γκρεμίσουμε τον δικομματισμό. Ηρθε η ώρα να περάσουμε στην επίθεση για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον. Ψήφος στο ΚΚΕ, ψήφος στο κόμμα της εργατικής τάξης, ψήφος στην αντίσταση και τον αγώνα. Αυτό το μήνυμα έστειλαν χτες, στη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία της Αγ. Βαρβάρας στα Πατήσια, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Α Περιφέρεια της Αθήνας Γιώργος Σκιαδιώτης και Χρήστος Τριάντης.Σε μια συγκέντρωση, στην οποία ο κόσμος που βρέθηκε εκεί έστειλε το μήνυμα βροντοφωνάζοντας: "Αντίσταση λαέ με το ΚΚΕ".

Ο Χρ. Τριάντης παίρνοντας τον λόγο τόνισε ότι σ' αυτές τις εκλογές δεν πρέπει να στρώσουμε το χαλί, σ' αυτούς που την επόμενη μέρα των εκλογών θα περάσουν σε δριμύτερη επίθεση απέναντι στις συντάξεις μας, στις κοινωνικές παροχές, στο ξεπούλημα του παραγωγικού ιστού της χώρας μας. Οι διαχειριστές και οι εντολοδόχοι του κεφαλαίου, πρέπει να πάρουν το μήνυμα. Πρέπει να δώσουμε, κατέληξε, ψήφο στο κόμμα, που μετά τις εκλογές θα βρεθεί στο πλάι του εργαζόμενου, θα προβάλλει μαζική αντίσταση.

Ο Γ. Σκιαδιώτης παίρνοντας τον λόγο τόνισε ότι "σήμερα ζητάνε την ψήφο του ελληνικού λαού, όλοι εκείνοι οι γαλαζοπράσινοι πολιτικοί γυρολόγοι που έκλεισαν εκατοντάδες εργοστάσια και έχουν μετατρέψει το Λαύριο, την Ελευσίνα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και τον Βόλο σε νεκροταφεία εργοστασίων. Είναι αυτοί που έχουν συμφωνήσει με τις Βρυξέλλες για την αύξηση της ανεργίας κατά 350.000 την επόμενη πενταετία. Ολοι αυτοί, κατέληξε, υπόσχονται μέσα στην προεκλογική περίοδο απασχόληση και βιομηχανική ανάπτυξη, προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού μας". Μπροστά σ' αυτή την πραγματικότητα, συνέχισε ο Γ. Σκιαδιώτης, το ΚΚΕ καλεί τον λαό σε αντεπίθεση. Το ΚΚΕ, συνέχισε, σαλπίζει τη δημιουργία ενός πανίσχυρου μετώπου, που θα αμφισβητήσει την εξουσία των μονοπωλίων, του μπλοκ αυτών των δυνάμεων, που για δεκαετίες τώρα έχει την εξουσία και καταδυναστεύει τον λαό μας. Το ΚΚΕ θα βγει σίγουρα πιο δυνατό από αυτήν την εκλογική αναμέτρηση και όσο πιο δυνατό θα βγει αυτό, τόσο πιο δυνατός θα είναι ο λαός την επόμενη μέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ