Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΓΟΣ
Προμήνυμα ανοδικής πορείας του ΚΚΕ

Τη μαζικότερη προεκλογική συγκέντρωση από ποτέ πραγματοποίησε, χτες το βράδυ, στο Αργος το ΚΚΕ

Μια από τις πιο μαζικές και μαχητικές προεκλογικές συγκεντρώσεις - προμήνυμα της ανοδικής πορείας, πραγματοποίησε το ΚΚΕ χτες το βράδυ στο Αργος. Ηταν μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, καθώς συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες πολίτες από την πόλη και τα γύρω χωριά της επαρχίας Αργους, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία της νεολαίας, που έδινε και τον τόνο με τα συνθήματα που φώναζε όπως "Τιμημένο ΚΚΕ το Κόμμα σου λαέ", "Αντεπίθεση Λαέ, τώρα με το ΚΚΕ" κ.ά. Φυσικά και σε τούτη τη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ, δεν μπορούσε παρά να είναι παρόντες οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Η γενιά της Αντίστασης εξακολουθεί να στηρίζει το κόμμα της, το ΚΚΕ, της αντίστασης, των καθημερινών αγώνων, το κόμμα της αντεπίθεσης τώρα κατά της σύγχρονης έκδοσης της υποτέλειας και του ραγιαδισμού, που εκφράζουν και υλοποιούν τα κόμματα του δικομματισμού και τα στηρίγματά τους.

Στη συγκέντρωση που χαρακτηριζόταν από το πάθος των συγκεντρωμένων, που εκφραζόταν με την απόφασή τους για να "φέρουν τα πάνω κάτω", ώστε ο Νομός Αργολίδας, τούτη τη φορά, να συμβάλει στη σημαντική άνοδο της δύναμης και της επιρροής του ΚΚΕ. Αλλωστε και στην αγροτική αυτή περιοχή της Πελοποννήσου οι θέσεις του Κόμματος, που προειδοποιούσε από την αρχή για τις καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην αγροτική οικονομία και την κτηνοτροφία, επιβεβαιώνονται με τα ξεριζώματα των οπωροφόρων δέντρων, των αμπελιών, με τη συρρίκνωση της κτηνοτροφίας, της καπνοκαλλιέργειας κλπ. Ετσι, καθώς επιβεβαιώνονται πανηγυρικά οι θέσεις του ΚΚΕ και αποκαλύπτεται η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν και υλοποιούν τη γνωστή Συμφωνία του Μάαστριχτ, τη συμφωνία που ψήφισαν είτε συμφωνούν και τα άλλα κόμματα ΠΟΛ.ΑΝ., ΣΥΝ και ΔΗΚΚΙ, πολύ περισσότεροι εργαζόμενοι, επαγγελματίες και αγρότες του νομού είναι αποφασισμένοι να ψηφίσουν το ΚΚΕ στις ερχόμενες εκλογές.

Την προοπτική αυτή επισήμαναν και οι ομιλητές στη συγκέντρωση, ο Μήτσος Αρβανιτάκης,μέλος της ΚΕ και της Γραμματείας του ΚΚΕ, και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κόμματος στο Νομό Αργολίδας Γιώργος Στατεράς,γραμματέας της ΝΕ Αργολίδας του ΚΚΕ. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην πολιτική και τις θέσεις του Κόμματος που επιβεβαιώνονται καθημερινά και κάλεσαν τους κομμουνιστές, τους φίλους και τους οπαδούς και ιδιαίτερα τους νεολαίους, να παλέψουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να μη χαθεί καμία ψήφος για το ΚΚΕ, ώστε από πιο δυνατές θέσεις, να στηρίξει την αντεπίθεση του λαού ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των εταίρων του δικομματισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ