Τετάρτη 8 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΥΡΙΝΑ ΛΗΜΝΟΥ
Ο Κώστας Πινάκος υποψήφιος δήμαρχος

Ο Κώστας Πινάκος ανακηρύχτηκε υποψήφιος δήμαρχος Μύρινας Λήμνου,στη σύσκεψη της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας" που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή, στην "Καρατζάδειο" Βιβλιοθήκη στη Μύρινα.

Παρουσιάζοντας τη διακήρυξη της παράταξης ο Κώστας Πινάκος επισήμανε την ανάγκη συσπείρωσης και συμμετοχής γύρω από τις θέσεις και προτάσεις της ΔΑΣ, όλων εκείνων που ανεξάρτητα από την πολιτική και κομματική τους τοποθέτηση θέλουν να αντιπαλέψουν τις κυβερνητικές επιλογές στο χώρο της ΤΑ. Παράλληλα κάλεσε όλους τους δημότες να ορθώσουν ένα αγωνιστικό μέτωπο ενάντια στις διαταγές της ΕΕ, που μέσω της κυβέρνησης μετατρέπουν την ΤΑ σε φορομπηχτικό και φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

Οπως τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος: "Ηρθε η ώρα να αλλάξει η κατάσταση στη Μύρινα και να εκλεγούν εκείνοι, που έχουν αποδείξει ότι ο αγώνας και η συσπείρωση είναι οι προϋποθέσεις για την επίλυση των προβλημάτων των δήμων". Και κατέληξε: "Η πρόταση της ΔΑΣ είναι για δήμο και δήμαρχο αγωνιστή και όχι διαχειριστή". Μετά την έγκριση της διακήρυξης και την ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου εκλέχτηκε 15μελής γραμματεία της Κίνησης, που θα λειτουργεί και μετά τις δημοτικές εκλογές.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και εξέφρασε την υποστήριξή του στο πρόσωπο του Κώστα Πινάκου και στις θέσεις της ΔΑΣ ο βουλευτής του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας, που βρισκόταν στη Λήμνο για περιοδεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ