Τετάρτη 8 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αρνητικός ο Χριστοδουλάκης

Οχι μόνο ήταν αρνητικός στα οικονομικά αιτήματα των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά βρήκε και υπεράριθμους υπαλλήλους σε ορισμένα νοσοκομεία ο υφυπουργός Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκης, κατά τη χτεσινή του συνάντηση με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Η επωδός της συνάντησης μπορεί να συμπυκνωθεί στην άποψη ότι αυτή είναι η εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης, δεν υπάρχει φράγκο και ότι οι εργαζόμενοι έχουν καλούς μισθούς μετά την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου.

  • Η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της που αναφέρεται στη χτεσινή Παγκόσμια Μέρα Υγείας, τονίζει ότι είναι ελάχιστη η υποδομή και οι υπηρεσίες στο Δημόσιο Τομέα Υγείας για την εξυπηρέτηση της μητρότητας. "Οι υγειονομικοί, υπογραμμίζει η ΠΟΕΔΗΝ, στρέφουν την προσοχή τους στη διεκδίκηση αναβάθμισης των υπηρεσιών δημόσιας υγείας και πρόνοιας, την αύξηση των δαπανών για την υγεία με καλύτερη αξιοποίηση των πόρων, τη δωρεάν και υψηλού επιπέδου περίθαλψη και πολιτικές ενημέρωσης, πρόληψης και προγεννητικού ελέγχου προστασίας μητέρας και παιδιού".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ