Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε... προεκλογική ετοιμότητα

Με τους δημάρχους Περιστερίου Θ. Δημητρακόπουλο και Μοσχάτου Ταξ. Παπαντώνη, συναντήθηκαν χτες ο νομάρχης Αθηνών Δ. Ευσταθιάδης και ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ, Γ. Παπαβασιλείου, στο πλαίσιο απόφασης που είχαν λάβει πριν μία βδομάδα περίπου και η οποία προέβλεπε τον καθαρισμό φρεατίων και ρεμάτων των ευπαθών για πλημμύρες περιοχών.

Πάντως, πιστοί στην εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής, τα έργα θα τα κατασκευάσουν με την επιβολή αντιπλημμυρικού χαρατσιού στους δημότες! Κι αυτό γιατί δεν προβλέπεται καμία επιπλέον επιχορήγηση από την κεντρική διοίκηση για την κατασκευή τέτοιων έργων. Αντίθετα, από το συνολικό ποσό των 3 δισ. δρχ. - τόσο προϋπολόγισαν τα έξοδα για τα έργα - το 1,5 δισ. δρχ. θα το πληρώσει από τους υπάρχοντες πόρους της η Νομαρχία. Δηλαδή, οι δημότες...

Σε ό,τι αφορά τώρα την... αποτελεσματικότητα των μέτρων που εξήγγειλαν χτες Νομαρχία και ΕΥΔΑΠ, να αναφέρουμε ότι από τα 50.000 φρεάτια που βρίσκονται στην περιοχή ευθύνης της Νομαρχίας Αθηνών, θα καθαριστούν μόνο τα 10.000!

Και ύστερα από όλα αυτά αλληλοευχήθηκαν "καλή συνεργασία", και δήλωσαν την πρόθεσή τους να είναι σε ετοιμότητα ενόψει πλημμυρών. Προφανώς, χτες ήταν σε ετοιμότητα ενόψει... εκλογών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ