Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σαλπέας της Κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση" και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, σήμερα, στις 8 το πρωί, θα επισκεφθούν τον Παιδικό Σταθμό (Κουντουριώτου) και στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση στο Βώκο, στην περιοχή Εισόδια Θεοτόκου.

ΠΕΡΑΜΑ: Περιοδεία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Πατσιλινάκος,σήμερα στις 9.00 το πρωί, ενώ στις 6.30 το απόγευμα θα επισκεφτεί τα Νεόκτιστα της SHELL.

ΙΛΙΟΝ: Σήμερα στις 2.30 μ.μ. κλιμάκιο της "Δημοκρατικής Ενότητας Ιλίου", με επικεφαλής τον Νίκο Τριανταφύλλου, υποψήφιο δήμαρχο, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοστάσιο SEX FORM.

ΖΕΦΥΡΙ: Σήμερα στις 8 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του "Δημοκρατικού Συνδυασμού Ζεφυρίου" (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου), ενώ θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων, καθώς και το πρόγραμμα.

ΡΕΝΤΗΣ: Το εκλογικό της κέντρο εγκαινιάζει η "Προοδευτική Αγωνιστική Συνεργασία Ρέντη" την Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ. Στα εγκαίνια θα μιλήσει ο επικεφαλής της ΠΑΣ και υποψήφιος δήμαρχος Ρέντη Βαγγέλης Κυριακού.Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Ρέντη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ