Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΙΘΑΚΗ
Μήνυμα αντεπίθεσης

Να στείλουν "μήνυμα αντεπίθεσης για τη σωτηρία του λαού και του τόπου μέσα από τη μάχη των εκλογών", καλεί - με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΕΑΕΑ Κεφαλονιάς - Ιθάκης - τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: "Οι αντιστασιακοί της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης καλούνται να ψηφίσουν συνειδητά τις Αγωνιστικές Δημοτικές Κινήσεις και τους συνδυασμούς της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΝΑΣ). Να παλέψουν για Νομαρχία και Δήμους μαχητικούς που θα αγωνίζονται, θα αντιστέκονται, θα συγκρούονται, θα διεκδικούν και θα υπερασπίζονται το δίκιο των εργαζομένων, συνταξιούχων, άνεργων νέων, αγροτών, κτηνοτρόφων, ναυτεργατών, αντιστασιακών για πλήρη ηθική και υλική αποκατάστασή τους. Ακόμη για την εθνική ανεξαρτησία της χώρας και την ειρήνη.

Οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της Εθνικής Αντίστασης πρέπει - με όσες δυνάμεις τους απομένουν να δώσουν με την ψήφο τους ένα δυνατό και ανυπότακτο μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης", καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ