Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες ΝΑΣ

ΑΘΗΝΑ:

- Σήμερα, Παρασκευή, στις 9 π.μ., ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας της ΝΑΣ Θεοχάρης Παπαμάργαρης και ο υποψήφιος της ΝΑΣ Νίκος Μπατιστάτος θα επισκεφτούν το Κέντρο Πληροφορικής της Εθνικής Τράπεζας (Ζησιμοπούλου 4). Στις 12 το μεσημέρι, ο υποψήφιος πρόεδρος της διευρυμένης νομαρχίας Αθήνας - Πειραιά Σπύρος Χαλβατζής και ο Θ. Παπαμάργαρης θα επισκεφτούν το κεντρικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

- Τη Δευτέρα στις 9 το πρωί ο Σπ. Χαλβατζής και ο Θ. Παπαμάργαρης θα περιοδεύσουν στο Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι.

- Την Τρίτη στις 9 το πρωί ο Γιάννης Σταυρόπουλος,υποψήφιος της ΝΑΣ θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία του ΟΣΚ, ενώ στις 11.30 το πρωί ο Θ. Παπαμάργαρης θα κάνει περιοδεία στο ξενοδοχείο "Αστέρας Βουλιαγμένης". Στις 6 το απόγευμα ο Δημήτρης Φέτσης,υποψήφιος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στα μαγαζιά της Κυψέλης.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

Η υποψήφια νομάρχης Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη, θα περιοδεύσει τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη στη Δραπετσώνα και την Τρίτη στο Πέραμα, ενώ ο νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά και υποψήφιος της ΝΑΣ Γιώργος Λαγονίκας, θα περιοδεύσει την Τρίτη 22 Σεπτέμβρη, στο Κερατσίνι.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ:

Κλιμάκιο της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" Μαγνησίας με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Αποστόλη Νάνο,θα επισκεφτεί σήμερα στις 11.30 το πρωί το εργοστάσιο "Στεφάνου". Στη 1.30 μ.μ. θα συζητήσει με τους εργαζόμενους του Γηροκομείου του Βόλου, ενώ στις 7.30 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση του Συνδυασμού, στο εκλογικό κέντρο της ΝΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ