Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΗΣ
Να βάλουμε φραγμό στην πολιτική τους!

Περιοδεία στα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας από κλιμάκιο της "Νομαρχιακής Αγωνιστική Συνεργασίας"

Την ανάγκη υπερψήφισης των αγωνιστικών ψηφοδελτίων στις εκλογές, επισήμανε χτες στους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας, ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΝΑΣ), Θεοχάρης Παπαμάργαρης.

Στην περιοδεία που έκανε - μαζί με τον υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο της ΝΑΣ Β. Δημόπουλο και το στέλεχος της ΕΣΑΚ Εθνικής Δ. Πολίτη - στα υποκαταστήματα της τράπεζας στην Ομόνοια και την πλατεία Κάνιγγος, ο υποψήφιος της ΝΑΣ τόνισε πως "οι εργαζόμενοι πρέπει να υψώσουν τη φωνή τους και να εκφράσουν δυναμικά με την ψήφο τους την αντίδρασή τους στην πολιτική της κυβέρνησης που σαρώνει τις κατακτήσεις τους. Τα κεκτημένα των εργαζομένων, που με αγώνες κατακτήθηκαν, σήμερα κινδυνεύουν άμεσα. Μέσα από την κάλπη, πρέπει να βγει το μήνυμα καταδίκης αυτής της πολιτικής. Αν η κυβέρνηση την επομένη των εκλογών, μετρήσει λιγότερους δημάρχους, λιγότερους νομάρχες δικούς της, ίσως βάλει φραγμό στην πολιτική της".

Την πολιτική διάσταση που έχουν οι εκλογές του Οκτώβρη και το μήνυμα διαμαρτυρίας του λαού για την κυβερνητική πολιτική, που πρέπει να προκύψει από αυτές, επισήμανε και ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, Β. Δημόπουλος. "Ολα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δημότης, η γειτονιά, η κοινωνία γενικότερα, τόνισε, έχουν σχέση με την πολιτική που εφαρμόζεται και μέσα από την κάλπη είναι ευκαιρία να σταλεί ένα μήνυμα διαμαρτυρίας σε αυτήν την πολιτική". Αναφερόμενος στην επιβολή νέας φορολογίας των δημοτών, με τη μορφή δημοτικών τελών, επισήμανε ότι "η ΝΑΣ θέλει Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση που θα διεκδικεί πόρους από την κεντρική εξουσία και όχι να επιβάλει νέους φόρους και δημοτικά τέλη στους δημότες".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ