Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΤΕ
Περιοδεία προεκλογικών υποσχέσεων στην Κρήτη

Την Κρήτη αλωνίζει από προχτές ο υποδιοικητής της ΑΤΕ Θανάσης Παπαγεωργίου, που μοιράζει προεκλογικές υποσχέσεις για ρύθμιση των αμπελουργικών χρεών και επίσπευση των διαδικασιών ρύθμισης των χρεών των συνεταιριστικών οργανώσεων. Συγκεκριμένα ο Θ. Παπαγεωργίου έφθασε προχτές το απόγευμα στο Ηράκλειο, όπου εγκαινίασε ένα νέο κατάστημα της ΑΤΕ στην οδό Εβανς. Ο γνωστός κομματάρχης του ΠΑΣΟΚ είχε από το πρωί χτες διαδοχικές συναντήσεις με την "πράσινη" διοίκηση της ΟΑΣ καθώς και τους προέδρους πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών, των ενώσεων του νομού και της "Ελαιουργικής".

Στην προσπάθειά του να δημιουργήσει εντυπώσεις, ο Θ. Παπαγεωργίου υποστήριξε ότι από τους περίπου πέντε χιλιάδες χρεωμένους αμπελουργούς του νομού, μόνο οι 200 έχουν πρόβλημα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι "ανταποκρίνονται θετικά στο ευεργετικό πρόγραμμα ρύθμισης των χρεών τους που εφαρμόζει η κυβέρνηση"...

Μάλιστα για τους συγκεκριμένους αγρότες, ο υποδιοικητής της ΑΤΕ υποσχέθηκε ότι η Τράπεζα θα εξετάσει χωριστά την καρτέλα του κάθε παραγωγού και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να τους βοηθήσει να ξεχρεωθούν, αλλά απέφυγε να δώσει στη δημοσιότητα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Οσον αφορά τα δυσβάσταχτα επιτόκια της ΑΤΕ για τους αγρότες, ο Θ. Παπαγεωργίου δήλωσε: "Εχουν δίκιο οι αγρότες ότι τα επιτόκια στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα υψηλά. Ομως εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι τα επιτόκια της ΑΤΕ είναι τα χαμηλότερα".

Αναφορικά με τα χρέη των συνεταιριστικών οργανώσεων, ο υποδιοικητής της ΑΤΕ, είπε ότι η ρύθμισή τους προχωρά απ' την κυβέρνηση. Μάλιστα ζήτησε απ' τις Ενώσεις του νομού να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, μειώνοντας το κόστος τους με κάθε δυνατό τρόπο, ακόμα κι αν αυτός είναι απολύσεις εργαζομένων ή μειώσεις των μισθών τους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ