Παρασκευή 15 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διαμαρτυρία στο Διαδίκτυο

Μικρότερη σε σχέση με την αναμενόμενη ήταν χτες η διαμαρτυρία των χρηστών ΙΝΤΕΡΝΕΤ, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση θα έπαιρνε τη μορφή πλήρους αποχής από το διαδίκτυο. Η διαμαρτυρία στρέφεται κατά της νέας τιμολογιακής πολιτικής του ΟΤΕ που θα ισχύσει από την 1η Μάρτη για τα τηλεφωνικά τέλη σύνδεσης με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Οι χρήστες ζητάνε τη μείωση των τιμολογίων σε μία μονάδα ανά 10 λεπτά στις ώρες αιχμής και χρέωση επίσης μιας μονάδας ανά κλήση σε ώρες μη αιχμής. Ζητάνε ακόμα βελτίωση του δικτύου και χορήγηση ειδικών τηλεφωνικών γραμμών σε όλους τους παροχείς υπηρεσιών ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν 3 βδομάδες με ανάλογα αιτήματα, ορισμένες ιδιωτικές εταιρίες, παροχείς υπηρεσιών ΙΝΤΕΡΝΕΤ στρέφονταν κατά του ΟΤΕ και της ΟΤΕ-ΝΕΤ, προσάπτοντάς τους αθέμιτο ανταγωνισμό.

Η επίθεση αυτή προς τον ΟΤΕ και την ΟΤΕ-ΝΕΤ είναι ακόμα ένα επεισόδιο στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην τελευταία και στις ιδιωτικές εταιρίες, για την κυριαρχία τους στην αγορά του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Πάντως η μείωση των τιμολογίων του ΟΤΕ για το ΙΝΤΕΡΝΕΤ αποβαίνει προς όφελος των χρηστών της ΟΤΕ-ΝΕΤ που διαθέτει τετραψήφιο αριθμό κλήσης, σε αντίθεση με τους συνδρομητές των άλλων εταιριών. Από την πλευρά του ο ΟΤΕ υποστηρίζει ότι η ευθύνη για τη μη απόκτηση τετραψήφιων αριθμών από τους άλλους παρόχους υπηρεσιών ΙΝΤΕΡΝΕΤ ανήκει στους ίδιους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ