Παρασκευή 23 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αντι-ΝΑΤΟικές εκδηλώσεις παντού

Σήμερα Παρασκευή

ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ: Οι επιτροπές της "Νεανικής Δράσης" διοργανώνουν πικετοφορίες στους δήμους Περιστερίου, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας, Χαϊδαρίου, Πετρούπολης, Αγ. Αναργύρων και Ν. Λιοσίων. Οι διαδηλωτές στη συνέχεια θα ενωθούν στη διασταύρωση των οδών Θηβών και Πελασγίας, στις 7 μ.μ., όπου θα προβούν σε συμβολικό οδικό αποκλεισμό.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση, αφιερωμένη στο λαό της Γιουγκοσλαβίας, πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου στην πλ. Γαρδένια στις 8.30 μ.μ.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Πικετοφορία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην πλ. Ηρώων, στις 6.30 μ.μ. Η εκδήλωση γίνεται έπειτα από Πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ Θριασίου.

ΠΑΤΡΑ: Η επιτροπή φορέων (Επιτροπή Ειρήνης, "Νεανική Δράση για την Ειρήνη", Σύλλογος ΔΕΠ Πανεπιστημίου, ΤΕΕ, εργατικά σωματεία και πολιτιστικοί σύλλογοι) διοργανώνουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι Επιτροπές Ειρήνης Κορίνθου και Λουτρακίου, η Συντονιστική Επιτροπή Συνδικαλιστών Κορίνθου, η Α ΕΛΜΕ Κορινθίας, ο Διδασκαλικός Σύλλογος, ο Σύλλογος ΥΠΕΧΩΔΕ, ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και άλλοι φορείς διοργανώνουν συλλαλητήριο στις 7 μ.μ. στα Περιβολάκια.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στην πλ. 23ης Μάρτη και πορεία μέχρι την κεντρική πλατεία Καλαμάτας, όπου θα διεξαχθεί συναυλία στις 8.30 μ.μ.

ΤΡΙΠΟΛΗ: Συγκέντρωση στην πλ. Αγ. Βασιλείου στις 8 μ.μ.

ΝΑΥΠΛΙΟ: Συλλαλητήριο συναυλία στο λιμάνι της πόλης στις 8 μ.μ.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Συγκέντρωση ενάντια στη ΝΑΤΟική επιδρομή διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο σε συνεργασία με την Επιτροπή Ειρήνης και άλλων φορέων στις 7 μ.μ. στην πλ. Δημοκρατίας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Συλλαλητήριο στα Λιοντάρια στις 8 μ.μ. διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης.

ΧΑΝΙΑ: Συγκέντρωση στην πλ. Αγοράς στις 12 το μεσημέρι.

ΚΟΖΑΝΗ: Συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία οργανώνει η Επιτροπή κατά του Πολέμου που συγκροτήθηκε με τη συμμετοχή φορέων της πόλης.

ΑΡΤΑ: Αντινατοϊκό συλλαλητήριο διοργανώνουν τα μαθητικά συμβούλια της περιοχής, ενώ η ΕΛΜΕ προκήρυξε δίωρη στάση εργασίας για να διευκολυνθούν οι μαθητές να συμμετάσχουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ