Παρασκευή 23 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
4Η ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΕΙΑ ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ
Κόντρα στη βαρβαρότητα της "νέας τάξης"

Αφιερωμένη στους λαούς της Γιουγκοσλαβίας, του Κουρδιστάν, του Ιράκ, της Σομαλίας και σε όσους σήμερα παλεύουν, κόντρα στη βαρβαρότητα της "νέας τάξης είναι η φετινή 4η Νικηφορίδεια Ειρηνοδρομία,που διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με τις Επιτροπές Ειρήνης Βύρωνα,Ζωγράφου,Καισαριανής,Δάφνης,Ηλιούπολης,Γούβας,Υμηττού και την τοπική Νεανική Δράση.

Η εκδήλωση, που θα γίνει την Κυριακή 25 Απρίλη στις 10 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείο), για να τιμήσει τη μνήμη του πρώτου Βυρωνιώτη Ειρηνοδρόμου και αγωνιστή Νίκου Νικηφορίδη,φέτος έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο ιμπεριαλισμός έχει δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 4ης Νικηφορίδειας Ειρηνοδρομίας έχει ως εξής:Στις 9.30 π.μ. θα γίνει ταυτόχρονη εκκίνηση των Ειρηνοδρόμων από τους δήμους Ζωγράφου, Ιλισίων, Καισαριανής, Ηλιούπολης, Δάφνης, Γούβας και Υμηττού.

Στις 10 π.μ. θα γίνει η εκκίνηση των Ειρηνοδρόμων του Βύρωνα που θα ακολουθήσουν τη διαδρομή: Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Κύπρου, Νέας Ελβετίας, Καραολή και Δημητρίου, Φορμίωνος, Νικηφορίδη, Κύπρου και πλατεία Εθν. Αντίστασης.

Στις 11.30 π.μ. θα είναι ο τερματισμός των Ειρηνοδρόμων. Θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα από την Επιτροπή Ειρήνης Βύρωνα στον αγωνιστή της Ειρήνης και της Δημοκρατίας, επίτιμο Δήμαρχο Καισαριανής Παναγιώτη Μακρή.

Στις 12 μ.μ.-13 μ.μ. θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συμμετοχή συγκροτημάτων από το Κουρδιστάν και την Ελλάδα (χοροθέατρο Ντάνκαν).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ