Πέμπτη 13 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στα κόκκινα η Πάτρα!

Απόψε, στις 8.30 το βράδυ, η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Γεωργίου, με ομιλητές τον Στρατή Κόρακα και την Λιάνα Κανέλλη, υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κόμματος

Η Πάτρα ντύνεται στα κόκκινα, ενόψει της αποψινής κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου.Μιας συγκέντρωσης, που θα δώσει την ευκαιρία σε παλιούς και νέους φίλους του Κόμματος να το πλησιάσουν και πάλι, να ακούσουν τις θέσεις του και να καταθέσουν τις δικές τους σκέψεις. Στη συγκέντρωση αυτή θα δοθεί ξανά η ευκαιρία σε όλους τους ανυπότακτους να ξαναβρεθούν με τους κομμουνιστές, με τους οποίους συναντήθηκαν στους μεγάλους αντιπολεμικούς αντιιμπεριαλιστικούς αγώνες, έξω από την αμερικανοΝΑΤΟική βάση του Αραξου, αλλά και στους μικρούς και μεγάλους αγώνες για τη διασφάλιση και διεύρυνση των κοινωνικών κατακτήσεων.

Οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ το τελευταίο διάστημα έδωσαν και κέρδισαν τη μάχη της ενημέρωσης του λαού γύρω από τις προτάσεις του ΚΚΕ, περιοδεύοντας στους τόπους δουλιάς, στις συνοικίες και στα χωριά της Αχαϊας και διαδίδοντας τις θέσεις του Κόμματος. Μίλησαν σ' εκείνους που πλήττονται καθημερινά από τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ, μίλησαν για την ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΑμερικανοΝΑΤΟικών στα Βαλκάνια και την ανάγκη της ανασύνταξης και αντεπίθεσης των λαών στους μακελάρηδες της "νέας τάξης". Η απήχηση που συνάντησαν από τους εργαζόμενους ήταν μεγάλη, καθώς καθημερινά όλο και μεγαλύτερα τμήματα του λαού βγαίνουν από τις αυταπάτες και τα κίβδηλα διλήμματα που τους έθεταν εκβιαστικά τα κόμματα της ευρωϋποταγής, ενστερνίζονται τις θέσεις των κομμουνιστών και στρατεύονται μαζί τους στους μικρούς και μεγάλους αγώνες. Αυτή η αποδοχή θα φανεί απόψε και στην κεντρική εκλογική συγκέντρωση, όπου θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Στρατής Κόρακας και Λιάνα Κανέλλη.Μια συγκέντρωση, που θα αποδείξει το νέο λαϊκό ρεύμα που διαμορφώνεται γύρω από τις θέσεις του ΚΚΕ.

Απόψε χιλιάδες μέλη, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ, αλλά κι εκείνοι που για πρώτη φορά πλησιάζουν με εμπιστοσύνη το Κόμμα θα σχηματίσουν μεγάλα κόκκινα ρυάκια στις προσυγκεντρώσεις που θα γίνουν στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ταμπαχάνων,στην πλατεία Ελευθερίας (Προσφυγικά),στην πλατεία Πίνδου(Γούναρη και Αγ. Ανδρέου) και στην πλατεία Αγ. Σοφίας.Ρυάκια, που θα σχηματίσουν το μεγάλο κόκκινο ποτάμι που θα πλημμυρίσει την πλατεία Γεωργίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ