Πέμπτη 13 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στα Χανιά η Αλέκα Παπαρήγα

Σε πολιτική συγκέντρωση που οργανώνει η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ στα Χανιά, αύριο Παρασκευή 14 Μάη και ώρα 8.30 μμ στην πλατεία της Αγοράς, θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσει ο ηθοποιός Τίτος Βανδής.

Με ανακοίνωσή της, η ΝΕ Χανίων απευθύνεται στους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες, τους οποίους καλεί να πάρουν μαζικά μέρος στην πολιτική συγκέντρωση και τονίζει ανάμεσα στα άλλα:

..."ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΑ, πριν είναι αργά. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ λαϊκή καταδίκη εκείνων των δυνάμεων που συμπεριφέρονται σαν υποτελείς στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα, τους "ευρωλάγνους" και υποκριτές που καλλιεργούν την υποταγή στους φονιάδες των λαών.

Ο λαός έχει τη δύναμη να περάσει στην αντεπίθεση και να ανοίξει το δρόμο σε θετικές εξελίξεις... Στις 13 Ιούνη λαϊκό όπλο μπορεί να γίνει η ψήφος καταδίκης των συνενόχων στο έγκλημα, των υποκριτών και υποταγμένων στους κάθε λογής μονοδρόμους των πολυεθνικών. Πείτε ΟΧΙ στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ και ΟΝΕ. Κάντε, τώρα, το αποφασιστικό βήμα. Ψηφίστε το ΚΚΕ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ