Τετάρτη 19 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θλιβερά φερέφωνα

"Θέλουμε τη Θεσσαλονίκη να γίνει το κέντρο - στρόφιγγα ελέγχου και διανομής κεφαλαίων και πολιτικών αποφάσεων που θα επηρεάσουν τη μετά τον πόλεμο βαλκανική πραγματικότητα. Την ίδια στιγμή ανενόχλητοι, που σημαίνει βεβαίως ότι το επίσημο κράτος "παροτρύνει", μερικές δεκάδες ομοϊδεάτες τραμπουκίζουν στο νατοϊκό στρατιωτικό χώρο. Χωρίς να βρίσκεται καμία αρχή να τους εμποδίσει... Περιμένετε να το έχουν ξεχάσει οι σύμμαχοι, όταν θα συζητήσουμε για τα περαιτέρω;".

Αυτά έγραφε πρόσφατα ο κ. Χ. Α Παπαδημητρίου, μέλος του δημοσιογραφικού επιτελείου της "Καθημερινής" και ταυτόχρονα μισθοδοτούμενος από την Εμπορική Τράπεζα (σαν στέλεχος) και από την Τράπεζα Ελλάδας (σαν στέλεχος του γραφείου Τύπου).

Ο κ. Παπαδημητρίου, υπερασπιζόμενος το ιερό δικαίωμα του κεφαλαίου στα κέρδη, ακόμα και αυτά που στάζουν αίμα, διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για το διευρυνόμενο αντιπολεμικό αντιΝΑΤΟικό κίνημα και χαρακτηρίζει - άκουσον άκουσον - τραμπουκισμούς τις διαδηλώσεις κατά της ΝΑΤΟκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Προφανώς, τα πρωτοφανή, αποτρόπαια και ειδεχθή εγκλήματα των ΝΑΤΟικών στη Γιουγκοσλαβία καθόλου δεν τον απασχολούν. Η κάνει πως δεν τον απασχολούν. Γιατί, στην πραγματικότητα, δε νομίζουμε πως δε γνωρίζει ποιους εξυπηρετεί ο φρικτός πόλεμος στη γειτονιά μας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ