Τετάρτη 19 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Προεκλογικές εκδηλώσεις στα Πανεπιστήμια

Με σύνθημα "κόκκινο στο μαύρο του πολέμου, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ", πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες σειρά εκδηλώσεων της ΚΝΕ στα πανεπιστήμια, όπου υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ θα μιλήσουν με τους φοιτητές για τους πλαστούς μονόδρομους που προβάλλονται και τη ρεαλιστική πρόταση αγώνα, για τα συμφέροντα του λαού και της νεολαίας που πρότεινε το ΚΚΕ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 19.5

- Στη Φιλοσοφική σχολή θα μιλήσει ο Ν. Σοφιανός,Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, στα πλαίσια εκδήλωσης της Οργάνωσης για τις Ευρωεκλογές. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι στο αίθριο της σχολής.

- Στη Φυσικομαθηματική Σχολή και στις 12 το μεσημέρι στο κεντρικό κυλικείο του Χημικού θα μιλήσει ο Κ. Κυριαζής,υποψήφιος ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

- Επίσης στην Ιατρική,στο προαύλιο της σχολής, στις 12 το μεσημέρι,θα μιλήσει ο Α. Τομαράς, υποψήφιος ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 20/5

- Στο αίθριο της Παντείου στη 1μμ θα μιλήσει ο Α. Παπανεοφύτου,υποψήφιος ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

- Την ίδια μέρα, 1μμ,στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου (ΑΣΟΕΕ) θα μιλήσει η Λ. Κανέλλη, υποψήφια ευρωβουλευτίνα στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

- Στο αίθριο της Νομικής σχολής,ώρα 13.00,σε εκδήλωση φοιτητών θα μιλήσει ο Κρ. Κυριαζής, υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ολες οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν συναυλίες από ερασιτεχνικά συγκροτήματα, καθώς και εκθέσεις βιβλίου και φωτογραφικού υλικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ