Τετάρτη 19 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Δώστε δύναμη στο ΚΚΕ!

""Μαυρίστε" τους υποκριτές, τους "εκσυγχρονιστές" του ΠΑΣΟΚ και όλους εκείνους που κυβέρνησαν την Ελλάδα και την έκαναν προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ και υπηρέτη των Αμερικανών και της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας. Δώστε δύναμη στην ελπίδα του μέλλοντος - στο ΚΚΕ και η νίκη θα είναι των προοδευτικών δυνάμεων".

Τα παραπάνω επισημαίνει σε κάλεσμα που εξέδωσε στις 15 Μάη, η Συντονιστική Επιτροπή Μακεδονίας - Θράκης της Πανελλήνιας Ενωσης Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ).

Ολόκληρη η επιστολή - κάλεσμα της ΠΕΕΠΠ είναι η εξής:

"Η Συντονιστική επιτροπή Μακεδονίας - Θράκης της ΠΕΕΠΠ καλεί όλους τους επαναπατρισθέντες πολιτικούς πρόσφυγες και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ανεξάρτητα από το πού ανήκει ο καθένας, σε κοινή δράση να στηρίξουν τον αγωνιστικό συνδυασμό που υποστηρίζεται από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Οι ευρωεκλογές του Ιούνη του 1999 γίνονται σε συνθήκες όξυνσης των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων της πατρίδας μας και πρέπει να τονίσουμε ότι σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουν έντονο πολιτικό χαρακτήρα, ιδιαίτερα τώρα, με το βρώμικο πόλεμο που εξαπέλυσε το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ ενάντια στη Ν. Γιουγκοσλαβία, και ας προσπαθεί ο κ. Σημίτης τώρα τελευταία να του δώσει διαφορετικό νόημα, αφού τα λαϊκά και εθνικά μας προβλήματα συνδέονται στενά με την κυβερνητική πολιτική της χώρας μας.

Εμείς οι επαναπατρισθέντες πολιτικοί πρόσφυγες, όπως και ολόκληρος ο εργαζόμενος δημοκρατικός λαός της χώρας μας, βρισκόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με μια επικίνδυνη κυβέρνηση υποταγμένη στις απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Με αυτό το σκεπτικό καλούμε όλον τον προοδευτικό λαό της χώρας μας να ριχτεί στη μάχη για την υπεράσπιση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων, για να εκλεγούν οι άνθρωποι που αγωνίζονται για τα λαϊκά και εθνικά μας προβλήματα.

Δώστε δύναμη στο ηρωικό ΚΚΕ για να παλέψει από ισχυρότερες θέσεις για την Ελλάδα, για τους εργαζόμενους. Για να δυναμώσει η λαϊκή συσπείρωση, για την ενότητα όλων των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου μας. Για να κτίσουμε το αντιιμπεριαλιστικό, αντιμονοπωλιακό, δημοκρατικό μέτωπο πάλης.

"Μαυρίστε" τους υποκριτές, τους "εκσυγχρονιστές" του ΠΑΣΟΚ και όλους εκείνους που κυβέρνησαν την Ελλάδα και την έκαναν προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ και υπηρέτη των Αμερικανών και της Ευρωπαϊκής ολιγαρχίας.

Δώστε δύναμη στην ελπίδα του μέλλοντος - στο ΚΚΕ και η νίκη θα είναι των προοδευτικών δυνάμεων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ