Τετάρτη 19 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ
Χρέος και απαίτηση ζωής το "ΠΑΡΟΝ"

Απευθύνοντας χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου,υποψήφια ευρωβουλευτής του Κόμματος, δήλωσε:

"Παρούσα θα τα ξαναπώ και θα το λέω διαρκώς. Γιατί αυτό το "παρόν", στο προσκλητήριο του ΚΚΕ μας τιμά και μας δυναμώνει. Είναι χρέος και απαίτηση ζωής.

Ολοι εμείς που δεν ησυχάζουμε, δε βολευόμαστε, δε δηλώνουμε υποταγή. Είμαστε παρόντες και σήμερα και πάντα με το ΚΚΕ που τιμά το όνομά του 80 χρόνια.

Εμείς που ξέρουμε καλά ότι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από τους "αχόρταγους", που αναφέρει ο δικός μας Μπρεχτ, που αναγνωρίζουμε τους φονιάδες όποια μάσκα κι αν φορούν, ένα μόνο τρόπο έχουμε να τους καταγγείλουμε και να τους καταδικάσουμε. Την αντίστασή μας, την πάλη μας.

Το ΚΚΕ μας καλεί στη διακήρυξή του για τις Ευρωεκλογές σε ρήξη με την ΕΕ που είναι συναυτουργός στο στυγερό έγκλημα των ημερών μας. Μας καλεί σε ρήξη με την κυβερνητική πολιτική της συνενοχής. Μας καλεί σε ρήξη με την ιμπεριαλιστική Νέα Τάξη, με τη δικτατορία των πολυεθνικών.

Μας καλεί σε μια Ευρώπη όπου οι λαοί θα ορίζουν τις τύχες τους και θα τους ενώνουν τα συμφέροντα της εργατικής τάξης.

Συναγωνιστές, συνοδοιπόροι της ειρήνης, σύντροφοι αυτής της εργατούπολης, των ανέργων, όλοι μαζί ν' απαντήσουμε στις 13 του Ιούνη με την ψήφο μας. Ο δικός μας μονόδρομος είναι: Αντεπίθεση με το ΚΚΕ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ