Τετάρτη 26 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Κεντρικές πολιτικές εκδηλώσεις

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ ενόψει των ευρωεκλογών, τις επόμενες μέρες, προγραμματίζονται οι παρακάτω κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/5

- Στην Αγ. Παρασκευή,στην κεντρική πλατεία, στις 7.30 μμ,με ομιλητές τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Χριστίνα Τσεντούρου και Αντώνη Ντρέκο.

- Στη Λαμπρινή,στην πλατεία Αγ. Ανδρέα, στις 8.00 μμ,με ομιλητές τον Ορέστη Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Αλέκο Τομαρά,υποψήφιο ευρωβουλευτή.

- Στη Γούβα,στην πλατεία Πλυτά στις 8.00 μμ με τον Παν. Σοφό,μέλος της ΚΕ.

- Στο Λόφο Αξιωματικών στην πλατεία Πολυκάρπου στις 8.00 μμ με τον Μ. Κωστόπουλο,βουλευτή του Κόμματος.

- Στα Τουρκοβούνια στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου στις 8.00 μμ με τον Γ. Σταυρόπουλο,μέλος της ΚΕ.

- Στην Αγ. Βαρβάρα - Αιγάλεω,στην πλατεία Αγ. Ελεούσας, στις 8.00 μμ με ομιλητή τον Κράτη Κυριαζή,υποψήφιο ευρωβουλευτή.

- Στο Νέο Ηράκλειο,στην πλατεία Ν. Ηρακλείου (σταθμός ΗΣΑΠ), στις 8.00 μμ με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή.

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 27.5

- Στον Κορυδαλλό,Ταξιαρχών και πλατεία Ελευθερίας, στις 8.00 μμ,με τον Σπύρο Χαλβατζή,μέλος του ΠΓ και την Ελένη Γερασιμίδου,υποψήφια ευρωβουλευτή.

- Στο Πέραμα,Λεωφόρο Ειρήνης (μπροστά στα γραφεία του ΚΚΕ), στις 8.00 μμ,με τον Κώστα Παρασκευά,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή. Θα χαιρετίσει ο ηθοποιός Αντώνης Ξένος.

- Στο Αγιο Παντελεήμονα στις 8.00 μμ με τους Ορ. Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ και την Τ. Τσατσούλη,υποψήφια ευρωβουλευτή.

- Στους Αγ. Αναργύρους,πλατεία Ανάκασας στις 8.00 μμ με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γ. Μαυρίκο.

- Στο Χαϊδάρι στο Παλατάκι στις 8.30 μμ με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Θ. Παφίλη και Α. Παπανεοφύτου.

- Στο Μαρούσι στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πλάι στην Ηλεκτρικό Σταθμό) στις 8.30 μμ με τον Μπ. Αγγουράκη,βουλευτή και μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ