Τετάρτη 26 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΚΝΕ
  • Την Παρασκευή, στις 8 μ.μ., η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΚΝΕ στο Πάρκο Ελευθερίας και στην αμερικάνικη πρεσβεία
  • Κεντρικός ομιλητής, ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ και βουλευτής Στρατής Κόρακας, ενώ θα χαιρετίσει ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος ευρωβουλευτής και γραμματέας της ΚΝΕ

Με φόντο την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΚΝΕ, την Παρασκευή στις 8 μ.μ., στο Πάρκο της Ελευθερίας και στην αμερικάνικη πρεσβεία, οι νέοι κομμουνιστές που πλαισιώνουν μαζί με στελέχη, αλλά και βουλευτές του ΚΚΕ το Ευρωψηφοδέλτιο του Κόμματος, δίνουν καθημερινά τη μάχη στα ΑΕΙ - ΤΕΙ της χώρας και στις γειτονιές της Αθήνας, για να βγεί ακόμα πιο δυνατό και ενισχυμένο το ενωτικό - αγωνιστικό Ευρωψηφοδέλτιο του Κόμματος. Στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΚΝΕ, θα μιλήσει ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Στρατής Κόρακας,ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Σοφιανός,γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Το πρόγραμμα των προεκλογικών εκδηλώσεων της ΚΝΕ σε ΑΕΙ - ΤΕΙ της χώρας, αλλά και στις γειτονιές της Αθήνας, για σήμερα και τις επόμενες μέρες είναι:

Σήμερα Τετάρτη

- Στο ΤΕΙ Αρτας,στις 11 π.μ., με ομιλητή τον Κώστα Αλυσσανδράκη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κόμματος.

- Στα ΤΕΙ Πειραιά, στις 12 μ., με ομιλητή τον γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκο Σοφιανό και υποψήφιο ευρωβουλευτή.

- Στην Γκράβα (Θεατράκι), στις 12.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Χρυσούλα Αποστόλου,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στο Περιστέρι, στα σχολεία της Χωράφας, στις 12.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Μαρία Λαουτάρη,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στο ΤΕΙ Κοζάνης,στις 11.00 το πρωί, με ομιλητή τον Κ. Σταμπολίδη,μέλος της ΚΕ.

- Στο ΤΕΙ Σερρών,στις 12.00 το μεσημέρι, με ομιλητή τον Σταύρο Παναγιώτου,βουλευτή του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη

- Στην Πετρούπολη, στις 12.30 μ.μ., στο συγκρότημα του 1ου - 3ου Λυκείου, με ομιλήτρια την Α. Θεοχάρη,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στις 3 μ.μ., με ομιλητή τον γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκο Σοφιανό και υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κόμματος.

- Στο ΕΜΠ,στις Γενικές Εδρες στις 12 το μεσημέρι, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη και υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κόμματος.

- Στη ΣΕΛΕΤΕ,στη 1 το μεσημέρι, με ομιλητή τον Νίκο Καλούτση,μέλος του Γραφείου της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Θεσσαλονίκη: Απαντάμε με την ψήφο μας

"Στο μαύρο του πολέμου και στην ΟΝΕ, απαντάμε αποφασιστικά, ενισχύουμε το ΚΚΕ". Μ' αυτό το σύνθημα, η Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ και η Αχτίδα Παιδείας του ΚΚΕ διοργανώνουν προεκλογική συγκέντρωση αύριο Πέμπτη 27 Μάη, στις 8 μ.μ., στην είσοδο της Σχολής Θετικών Επιστημών.Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γ. Χουρμουζιάδης.

Με την αυριανή συγκέντρωση, η Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ απευθύνεται στους πανεπιστημιακούς δασκάλους, στους φοιτητές και όλους τους εργαζόμενους του ΑΠΘ. Τους καλεί να ακούσουν τη φωνή του ΚΚΕ και να ενισχύσουν αποφασιστικά με τη στάση τους, το μέτωπο της αντίστασης και της αντεπίθεσης στα σχέδια των ιμπεριαλιστών. Να αποκρούσουν την επίθεση στα δικαιώματα του λαού από την ΕΕ και την ΟΝΕ.

"Στις 13 Ιούνη - επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους η Οργάνωση Σπουδάζουσας και η Αχτίδα Παιδείας του ΚΚΕ - απαντάμε και με την ψήφο μας. Θέλουμε η οργή μας να μετρήσει. Ρίχνουμε κόκκινο στο μαύρο του πολέμου και της ΟΝΕ. Απαντάμε στην υποκρισία και την υποταγή, ψηφίζουμε ανυπόταχτα. Ψηφίζουμε μαζικά ΚΚΕ. Το μόνο κόμμα που προειδοποίησε για τα σχέδια των ιμπεριαλιστών, το μόνο κόμμα που κάλεσε έμπρακτα σε αντίσταση στο βρώμικο ΝΑΤΟικό πόλεμο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ