Τετάρτη 26 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΡΑΜΑ
Να ρίξουμε στην κάλπη το κόκκινο της αντεπίθεσης

"Τη δύναμη της αντίστασης, το όπλο της μάχης, το κρατάτε στα χέρια σας. Η ψήφος σας. Γι' αυτό στις 13 Ιούνη, στην κάλπη θα πρέπει να ρίξουμε το κόκκινο της αντεπίθεσης. Ψήφο στο ΚΚΕ", είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Παττάκης,μιλώντας χτες σε μεγάλη συγκέντρωση στο Φωτολίβος Δράμας.

"Αν με την ψήφο σας δεν καταψηφιστούν το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι τους που στηρίζουν το μονόδρομο της ΟΝΕ και την ιμπεριαλιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, να μην περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα. Αν δεν καταδικαστούν με την ψήφο του ελληνικού λαού, θα τη χρησιμοποιήσουν για ακόμη πιο σκληρή επίθεση στα δικαιώματα εργαζομένων και αγροτών. Θα τη χρησιμοποιήσουν για να νομιμοποιήσουν τη βαθιά εμπλοκή τους στο βρώμικο ΝΑΤΟικό πόλεμο που ξεκίνησε στα Βαλκάνια", προειδοποίησε ο Γιάννης Παττάκης και κάλεσε το λαό να δυναμώσει με την ψήφο του τη λαϊκή αντίσταση και αντεπίθεση, το ΚΚΕ. "Ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο και τη δύναμη του ΚΚΕ, στέλνετε μήνυμα αντίστασης και πάλης γιατί είναι το κόμμα που με την πολιτική του και τη στάση του βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πάλης για τα λαϊκά συμφέροντα, την πρόοδο, την ειρήνη", κατέληξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Στη ΝΕΟΓΑΛ

Προηγούμενα, το πρωί, ο Γιάννης Παττάκης επισκέφθηκε τη συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία ΝΕΟΓΑΛ στη Δράμα και μίλησε σε εργαζόμενους και συνεταιριστές κτηνοτρόφους. Στο πλαίσιο της περιοδείας στο χώρο ενημερώθηκε για τις προοπτικές ανάπτυξης που έχει η συνεταιριστική επιχείρηση παρά το πεδίο αθέμιτου ανταγωνισμού μέσα στο οποίο καλείται να δρα. Ο διευθυντής Σ. Σαραφόπουλος παρουσίασε στοιχεία που αποδεικνύουν τη βιωσιμότητα της επιχείρησης, το πρόγραμμα νέων επενδύσεων και ανέφερε πως αυτή την περίοδο δίνει τις υψηλότερες τιμές στους κτηνοτρόφους - μέλη των Ενώσεων Γαλακτοκομικών Συνεταιρισμών Δράμας - Καβάλας αλλά και σε όσους άλλους συναλλάσσονται με τη ΝΕΟΓΑΛ. Ο Γ. Παττάκης δήλωσε τη στήριξη του Κόμματος σε τέτοιου είδους δραστηριότητες που εξυπηρετούν και προασπίζονται τα συμφέροντα των αγροτών, παρά το αρνητικό πεδίο και πλαίσιο δράσης που διαμορφώνεται μέσα από τις κατευθύνεις της ΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ