Πέμπτη 18 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αυταρχισμός απέναντι σε μέλη της ΝΔΕ

Τον αυταρχισμό του διευθυντή του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης καταγγέλλει η Νεανική Δράση για την Ειρήνη (ΝΔΕ), μέλη της οποίας δέχτηκαν χτες το πρωί τις απειλές και τη φασιστική συμπεριφορά του, κατά τη διάρκεια εξόρμησης που πραγματοποιούσαν στους μαθητές του σχολείου.

Τα μέλη της ΝΔΕ, με αφίσες και προκηρύξεις σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα στη Γιουγκοσλαβία, βρίσκονταν έξω από το 3ο Λύκειο Ηλιούπολης, πριν από την ώρα της προσευχής και ενημέρωναν τους μαθητές για το έγκλημα του ΝΑΤΟ και τις τεράστιες συνέπειές του. Ο διευθυντής, κ. Χαρόγιαννης, επιτέθηκε στα μέλη της ΝΔΕ σκίζοντας τις αφίσες τους, απειλώντας και χειροδικώντας σε βάρος τους. Παρά την κατακραυγή από τους μαθητές του σχολείου για τη στάση του, εκείνος έφτασε στο σημείο να καλέσει την αστυνομία, λέγοντας ότι το σχολείο είναι δικό του (!) και δεν επιτρέπει να μοιράζονται ανακοινώσεις.

Η ΝΔΕ απαντάει στην τρομοκρατία με παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στις 7:45 το πρωί έξω από το σχολείο. Παράλληλα, ήρθε σε επαφή με την Ομοσπονδία Γονέων Ηλιουπόλεως και την τοπική ΕΛΜΕ, καταγγέλλοντας το γεγονός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ