Πέμπτη 18 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Περιοδείες σε νοσοκομεία και θεραπευτήρια

Το ΚΚΕ, στα πλαίσια της ενημέρωσης - συζήτησης με τους εργαζόμενους του κλάδου για τα μεγάλα προβλήματα της υγείας και τη νέα επιδείνωση που θα επιφέρει το αντιλαϊκό σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό σύστημα στην εργατική οικογένεια και όλο το λαό, διοργανώνει σαν πρώτο βήμα περιοδείες και συζητήσεις, με στόχο την ενδυνάμωση της λαϊκής αντίστασης, το συντονισμό και την κοινή δράση των εργατών, των αυτοαπασχολούμενων και της εργαζόμενης νεολαίας, για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

- Σήμερα, Πέμπτη στο ΚΑΤ στις 9 π.μ. με τον Αχιλλέα Κανταρτζή, στο «Σωτηρία» στις 9 π.μ. με τον Σπύρο Στριφτάρη και στο «Σισμανόγλειο» επίσης στις 9 το πρωί με τον Γιώργο Νάνο, γραμματέα της Αχτίδας.

- Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Παναγιώτη Κοσιώνη θα περιοδεύσει στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο Ελευσίνας, σήμερα Πέμπτη, στις 9.30 το πρωί.

- Αύριο Παρασκευή στο Γ' Θεραπευτήριο του ΙΚΑ στις 10 π.μ. με τον Αντώνη Σκυλλάκο, καθώς και στο Εθνικό Ιδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων στις 9 π.μ. με τον Χάρη Χουρδάκη, μέλος του Αχτιδικού Γραφείου Υγείας - Πρόνοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ