Πέμπτη 18 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»
Να μη λείψει κανείς

Μία από τις μαζικότερες αλλά συνάμα και αποτελεσματικότερες εξορμήσεις εκτιμάται πως θα είναι αυτή της ερχόμενης Κυριακής, οπότε ένθετες στο «Ριζοσπάστη» θα κυκλοφορήσουν οι αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Οι Κομματικές Οργανώσεις όλης της χώρας σχεδιάζουν την πανεξόρμηση κατά τρόπο που να φτάσουν όσο πιο πλατιά γίνεται οι αποφάσεις στον ελληνικό λαό.

Εκτιμάται πως θα διακινηθούν πολλά περισσότερα φύλλα του «Ρ» απ' αυτά της τελευταίας μεγάλης πανεξόρμησης, με τη δημοσίευση των Θέσεων της ΚΕ για το Συνέδριο. Η αισιόδοξη αυτή εκτίμηση εδράζεται και στο γεγονός ότι όλο το προηγούμενο διάστημα εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον για τις αποφάσεις του Συνεδρίου, για την ίδια την πολιτική πρόταση του Κόμματος, που φαίνεται να κερδίζει έδαφος στις λαϊκές συνειδήσεις, να αποκτά δυναμική και απήχηση.

Με το «Ριζοσπάστη» ανά χείρας, λοιπόν, την ερχόμενη Κυριακή τα μέλη του Κόμματος θα δώσουν και αυτή τη μάχη, την οποία ήδη αντιμετωπίζουν με ενθουσιασμό, αποφασισμένα να την κερδίσουν. Στην αίσια έκβασή της θα συμβάλουν σημαντικά τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, η οποία από την πλευρά της επίσης σχεδιάζει πλατύ άνοιγμα στη νεολαία.

Για το πώς θα κινηθεί η Οργάνωση στο χώρο των ΑΕΙ-ΤΕΙ μάς μίλησε ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της Επιτροπής ΑΕΙ-ΤΕΙ του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Οπως υπογράμμισε, επιδιώκεται «πανστρατιά όλων των μελών και φίλων της Οργάνωσης, στην κατεύθυνση να φτάσουν πλατιά οι αποφάσεις του Συνεδρίου. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε κατά πολύ τη διακίνηση των Θέσεων, φέρνοντας τη νεολαία, στην οποία κυρίως θα απευθυνθούμε, αλλά όχι μόνο, σε επαφή με την προοπτική και τη διέξοδο που δίνουν οι αποφάσεις του Συνεδρίου του Κόμματος».

«Θα απευθυνθούμε, λοιπόν, πλατιά στη νεολαία - συνέχισε - σπίτι το σπίτι, πόρτα την πόρτα την Κυριακή, αλλά και μέσα στις σχολές τη Δευτέρα, ώστε να μη μείνει χωρίς τις αποφάσεις κανένας νέος που ήταν σταθερά δίπλα μας στους αγώνες όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά επίσης και εκείνο το κομμάτι των νέων που προβληματίζεται, ανησυχεί και αμφισβητεί αυτή την πολιτική και ψάχνει τη διέξοδο».

Με τη σειρά του δηλώνει αισιόδοξος ως προς τους παραπάνω στόχους, λέγοντας: «Τα στοιχεία δείχνουν ότι όποτε η Οργάνωση ανοίχτηκε θαρρετά και αισιόδοξα, είχαμε και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Αν πάμε φιλόδοξα, με σχέδιο και επιμονή, είναι σίγουρο ότι θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό άλλωστε δείχνει και η εμπειρία. Οι στόχοι επιτεύχθηκαν όταν δίναμε αέρα πανεξόρμησης και πανστρατιάς, όταν αντιμετωπίζαμε την κάθε μάχη φιλόδοξα. Και αυτή τη φορά φιλοδοξούμε να φτάσουν πλατιά οι αποφάσεις, αλλά και να ριζώσει ο "Ρ" ανάμεσα στους εργάτες, τη νεολαία, να γίνει ο καθημερινός τους σύντροφος. Η μαζική διακίνηση, λοιπόν, των αποφάσεων και της εφημερίδας είναι υψηλός μας στόχος και θα τον παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στο «φουλ» οι μηχανές των Οργανώσεων λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η μάχη της πανεξόρμησης(2021-10-01 00:00:00.0)
Με ενθουσιασμό και σχέδιο για τη μεγάλη πανεξόρμηση με τις Θέσεις της ΚΕ(2016-12-15 00:00:00.0)
Στη μάχη της πανεξόρμησης(2008-10-03 00:00:00.0)
Ενθουσιώδης υποδοχή με μαζική διακίνηση(2001-09-04 00:00:00.0)
Να φτάσουν σε δεκάδες χιλιάδες νέους οι Θέσεις του ΚΣ της ΚΝΕ(2001-08-30 00:00:00.0)
Να φθάσει ο «Ριζοσπάστης» παντού(2001-01-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ