Τετάρτη 3 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
Στο στόχαστρο οι λαοί
Αντιπολεμικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα!

Αντιπολεμικά συλλαλητήρια και συσκέψεις φορέων για συντονισμό της δράσης διοργανώνονται και σε πολλές ελληνικές πόλεις:

Στο Λασίθι

- Αντιπολεμική συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους της πόλης διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης η Επιτροπή Ειρήνης και άλλοι μαζικοί φορείς. Η συγκέντρωση θα γίνει στη κεντρική πλατεία στις 6.30 το απόγευμα.

- Αντιπολεμική συγκέντρωση, επίσης, διοργανώνεται και στην Ιεράπετρα, σήμερα στις 7.30 το απόγευμα.

Στον Εβρο

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας αύριο, Πέμπτη, 4 Οκτώβρη, στις 7.30μ.μ., στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, διοργανώνει η αντιπολεμική επιτροπή Εβρου.

Στη Μυτιλήνη

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο αύριο, Πέμπτη, 4 Οκτώβρη, στις 7.30μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς, διοργανώνουν ο Δήμος Μυτιλήνης, το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Λέσβου, η Επιτροπή Ειρήνης, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, ο δήμαρχος Γέρας, το σωματείο Οικοδόμων Μυτιλήνης, ο Δήμος Αγιάσου, ο Δήμος Μανταμάδου, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ και η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία.

Στην Καρδίτσα

Αντιπολεμική συγκέντρωση διοργανώνουν αύριο, Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης, φορείς του Νομού Καρδίτσας, καταγγέλλοντας τα ιμπεριαλιστικά σχέδια που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ και απαιτώντας να μην εμπλακεί η χώρα μας σ' αυτά.

Στη Λιβαδειά

Η Αντιπολεμική Κίνηση Λιβαδειάς, διοργανώνει αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 5 Οκτώβρη στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Στην Ιστιαία

Σε αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση την Παρασκευή 5 Οκτώβρη στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας καλεί τους Βορειοευβοιώτες η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την Υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στην Αμαλιάδα

Κάλεσμα συμμετοχής στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που θα γίνει την Παρασκευή στις 5 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Μπελογιάννη απευθύνουν η Επιτροπή Ειρήνης Αμαλιάδας, σύλλογοι και σωματεία της περιοχής.

Συσκέψεις για συντονισμό δράσης

- Η αντιπολεμική επιτροπή Πύργου καλεί σε σύσκεψη όλους τους φορείς της πόλης σήμερα, Τετάρτη στις 3 Οκτώβρη στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, με θέμα την ανάληψη πρωτοβουλιών μετά τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται, ύστερα από το τρομοκρατικό χτύπημα στις ΗΠΑ.

- Για το ίδιο θέμα η Επιτροπή Ειρήνης Κεφαλλονιάς και Ιθάκης καλεί σε σύσκεψη τα μέλη της αντιπολεμικής επιτροπής σήμερα, Τετάρτη στις 3 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

- Σε σύσκεψη, επίσης, προσκαλούν η Επιτροπή Ειρήνης και η Συντονιστική Επιτροπή Εργατικών Σωματείων Αιγίου όλους τους φορείς της περιοχής σήμερα Τετάρτη, στις 7.00 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου.

- Σύσκεψη φορέων πραγματοποιεί σήμερα στις 7 το βράδυ στο 2ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Σερρών, η τοπική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη με αίτημα «Οχι στον πόλεμο - Καμία εμπλοκή της Ελλάδας - Οχι στον περιορισμό των λαϊκών ελευθεριών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ