Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ας είναι σίγουρος

Δε λέμε, η θητεία μιας κυβέρνησης τελειώνει, όταν γίνονται οι επόμενες εκλογές, πρόωρες ή όχι. Οπως και να το κάνουμε, όμως, όταν μια κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα - όπως η χτεσινή μείωση επιτοκίων για τους αγρότες - ενώ η χώρα βρίσκεται ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο, τότε τα μέτρα αυτά έχουν έντονο τον ψηφοθηρικό χαρακτήρα.

Αυτό σημείωσε χτες και ο συντάκτης του «Ρ», στη διάρκεια της σχετικής συνέντευξης Τύπου των αρμόδιων υπουργών. Φαίνεται, όμως, πως η παρέμβαση ενόχλησε τον υφυπουργό Οικονομικών και θέλησε, τελειώνοντας η συνέντευξη, να... πάρει το αίμα του πίσω. «Να μεταφέρεις στον Μπούτα, ότι επιδιώκουμε να μετατρέψουμε την ΑΤΕ σ' ένα τεράστιο κολχόζ», είπε στον συντάκτη του «Ρ».

Μη στενοχωριέστε, κ. Χριστοδουλάκη. Η ΑΤΕ, αργά ή γρήγορα, θα γίνει κολχόζ, γιατί μόνον έτσι θα γίνει μοχλός ανάπτυξης, προς όφελος της μικρομεσαίας και φτωχής αγροτιάς. Και οι τελευταίοι, θα συνεχίσουν να υπάρχουν -ως συντριπτική, μάλιστα, πλειοψηφία του αγροτικού κόσμου- είτε βάλετε την ΑΤΕ στο Χρηματιστήριο και μοιράσετε κάποιες μετοχές της, είτε όχι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ