Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΙΩΞΗ κατά του «Ρ»
ΠΕΑΕΑ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σκόπιμη, πολιτική και άδικη η δίωξη

Το Παράρτημα Πυλαίας - Πανοράματος Θεσσαλονίκης της ΠΕΑΕΑ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τη σκόπιμη, πολιτική, άδικη δίωξη κατά του «Ριζοσπάστη», που αποτελεί βάναυση επίθεση από μέρους του υπουργού Δικαιοσύνης και της κυβέρνησης.

Σκοπός της επίθεσης αυτής και της αποζημίωσης των 500 εκατομμυρίων που ζητούν, δεν είναι η αποκατάσταση της «αντιστασιακής» τιμής του κ. υπουργού, αλλά η φίμωση και τελικά το κλείσιμο - πράγμα ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο για μια κυβέρνηση που θέλει να λέγεται δημοκρατική - της φωνής του ΚΚΕ.

Για ένα πράγμα, όμως, να είναι βέβαιοι όλοι οι εμπνευστές αυτής της δίωξης, ότι ο «Ριζοσπάστης» δε φιμώνεται και όλες οι προσπάθειες του κ. Γιαννόπουλου και της κυβέρνησης θα πέσουν στο κενό. Δηλώνουμε ότι στεκόμαστε αποφασιστικά στο πλευρό του «Ριζοσπάστη», της εφημερίδας που παλεύει για τα συμφέροντα των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και όλου του ελληνικού λαού.

Ζητούμε την απομάκρυνση του κ. Γιαννόπουλου από τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, γιατί είναι αδίστακτος και επικίνδυνος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ