Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΙΩΞΗ κατά του «Ρ»
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Σήμερα η πικετοφορία στήριξης του «Ρ»

Πικετοφορία καταδίκης της κυβερνητικής επίθεσης, όπως αυτή εκδηλώνεται με τη δίωξη Γιαννόπουλου εναντίον του «Ριζοσπάστη», διοργανώνει σήμερα στις 7 μ.μ. στο κέντρο της Κομοτηνής η ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ. Η Κομματική Οργάνωση καταγγέλλει στο λαό της Κομοτηνής την επιχειρούμενη προσπάθεια φίμωσης του «Ριζοσπάστη», της μόνης εφημερίδας που στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων, στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού.

«Είναι κατευθυνόμενες και ύπουλες οι δύο μηνύσεις εναντίον της εφημερίδας "Ριζοσπάστης" της εφημερίδας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ», δηλώνει ο γραμματέας της ΝΕ Ροδόπης Νίκος Φακιρίδης. Η Κομματική Οργάνωση καλεί το λαό της Κομοτηνής να πάρει μέρος στην πικετοφορία, υπερασπιζόμενος τα δικά του δημοκρατικά δικαιώματα. Τονίζει δε, σε ανακοίνωσή της, πως οι δύο μηνύσεις εναντίον του «Ριζοσπάστη» δεν είναι τίποτε περισσότερο από τη συνέχεια των σχεδίων της κυβέρνησης, της ολιγαρχίας και των μηχανισμών τους για την τρομοκράτηση και την κατασυκοφάντηση του εργατικού - λαϊκού κινήματος, για την καταστολή της πρωτοπόρας πολιτικής δράσης του ΚΚΕ και κάθε φωνής που αντιστέκεται κατά της αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ και της ιμπεριαλιστικής τάξης πραγμάτων.

Κατά τη διάρκεια της πικετοφορίας, θα μαζευτούν υπογραφές συμπαράστασης για το «Ριζοσπάστη» από εργαζόμενους, παράγοντες της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του νομού, αλλά και απλούς πολίτες. Προσπάθεια, που θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ