Παρασκευή 4 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΙΩΞΗ κατά του «Ρ»
ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΟΥΛΑΜΑΚΗΣ
Αποτελεί επίθεση ενάντια στο ίδιο το ΚΚΕ!

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καθαριστηρίων και μέλος του ΔΣ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Στράτος Βουλαμάκης, δήλωσε σχετικά με την επίθεση εναντίον του «Ρ»:

«Δεν είναι δηλώσεις, ενέργειες και κινήσεις ενός φαμφαρόνου εγωπαθή πολιτικάντη. Μπορεί να είναι έτσι ο Β. Γιαννόπουλος, όμως πάντα φρόντιζε και φροντίζει τις τάσεις του αυτές να τις "δένει" με την ευρύτερη πολιτική του κόμματος, που αδιαμφισβήτητα, αλλά και ξεδιάντροπα πια, υπηρετεί τα συμφέροντα της άρχουσας οικονομικής τάξης».

Κατά τη γνώμη του η «μήνυση» του Β. Γιαννόπουλου ενάντια στο «Ριζοσπάστη», αποτελεί ενέργεια επίθεσης ενάντια στο ΚΚΕ και σε όποια κίνηση, φορέα ή πρόσωπο έχει σχέση μαζί του. «Δεν είναι μεμονωμένη κίνηση, έχει σύνδεση με μια προσπάθεια που γίνεται καθοδηγούμενη από τα πάνω και έχει ευρύτερες διαστάσεις. Από μια άποψη αυτό είναι θετικό. Σημαίνει ότι το ΚΚΕ "ενοχλεί". Δίνει τη δυνατότητα στο λαό να πει ευτυχώς κάτι υπάρχει, κάτι δρα, κάτι αγωνίζεται και δίνει σε όλους μας τη δυνατότητα να κάνουμε τη συνειδητή επιλογή να το στηρίξουμε, να υπάρχει, να αγωνίζεται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ